|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kuzucuklar ısparoz lidaki Gopez Kaya balıgı Konak İskele
Mert Dramalıoğlu Misinanız Gergin Oltanız Keskin Kısmetiniz ve Balığınız Bol Olsun Bu mesaj en son " 02-09-2012 " tarihinde saat 09:32 itibariyle Sarımert1994 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert kardeşim eline sağlık rasgelsin
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Av için tebrikler...Ancak avladıklarımızın boylarınada dikkat etmemiz gerekiyor...Sirkülerde belirlenen boy ölçümlerinin altında balık avlamak yasaktır...Buna uyulduğunda sıkıntı olmaz...Paylaşım için teşekkürler...
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert seni tebrik ederim. Paylaşım yaparken imageshack a resmi yüklediğinde çıkan forum kodunu
kopyala yapıştır yaparsan resimlerin burada da gözükecektir. Rastgele.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Mert eline emeğine sağlık başlangıç için güzel bir av olmuş. Umarım daha iyileri daha irileri rastgelir..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
2 Eylül Konak İskele yeni geldim Eve hemen koyayım dedim Foruma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Sglun abiler Teşekur ederim Haftaya ctesi pazar inciraltı 496/1 igne ve yengeç bu sefer çupra çekicem nasipse
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() İğne ve yem seçimin süper.Eğer inciraltında gideceğin yerde gezen-yemlenen çipura varsa kesin oltada inşallah.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Eyw umut abi buyur beraber atalım beraber alalım çupraları lidakiler çok fena asılıyo zannettim taktırdım yada midye çekiyom ben çekiyom topluyom misinayı o asılıyo elimi kestim ama olsun yinede aldım kovaya
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Teklifin için teşekkürler Mertcim.Çalışıyoruz abicim ya gündüzleri avlanamıyoruz.Anca haftasonları o da zaten öğleden sonra çıkıp geceyi avlakta geçiriyoruz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26 Eylül Kokar Av Raporu | mersincorp | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 28-10-2012 16:09 |
01/02 Eylül 2011 Kızılırmakta Av. | ustam18 | Tatlı Su Balıkları | 10 | 08-09-2011 23:46 |
13 Eylül 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 18-09-2008 07:34 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
11 Eylül Word ün Bağlantısı.... | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 30-12-2005 18:00 |