|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şahsen benim olmazsa olmaz malzemem. Tırnak çakısı inanın eskiden dişimle kesiyordum dişlerim köreldi. Sakın ha dişinizle misina kesmeyin.
Şimdilik aklıma gelen bu sizin olmazsa olmazlarınız neler?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Benim çakmak ! Balığa gittiğimde 3 4 gün durduğum için her işe yarıyo kerata
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Benim takım çantamda koli bantı muhakkat vardır.
birkeresinde sağnak yağışta sırılsıklam olmaktan kurtarmıştı.. Nasılmı ?? etraftan bulduğum poşetler ile kandime şemsiye yapmıştım. ![]() vede üst üste eklendiğinde çok sağlan ip oluyor...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Naylon yağmurluk...Bir kez almadım yanıma ve sırılsıklam oldum.O yüzden demirbaşımdır.
|
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() 45 lik zıpkınım nerde balık göreceğim belli olmadığından denize giderken her zaman yanımdadır(tabi dalmaya giderken 90 lığım var)
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
neler oluyor? | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 2 | 11-01-2008 07:02 |
Lütfen hic olmazsa 1 cümle yazin! | freediver | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 05-07-2007 10:15 |
bize neler oluyor | igmsva | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 29-05-2007 21:22 |
denizlerimize neler oldu | discus | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 23-03-2007 22:48 |