|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel ve yararlı bi site, ayrıca okuduğum kadarı ile dostluk ve paylaşım oldukça hoş.aranıza katılmak çok güzel.emeği gecen herkese teşekkürler.
adım ulaş çekiç.izmir-karşıyaka da oturuyorum.endüstri mühendisiyim.şu an çalışmıyorum.(iş arama faslı..)genelde e.foça da tekne ile avlanıyoruz.tabi şu sıralar zamanım bol olduğu için körfezde kıyıdan da şansımı deniyorum(genellikle alaybey ya da bostanlı civarı).balık tutkusuna 5 yaşlarında kapıldım.hemen hemen tüm ege kıyıları, batı akdeniz, bi kaç kere de marmara(mudanya tarafı) avlandım.favori mekanım ise gökova - akyaka köyü.prensip olarak doğanın korunmasına ve sürdürülebilir avlanmaya azami özen gösteririm.ayrıca 6-7 yıldır dağcılıkla da profesyonel anlamda uğraşmaktayım. Herkese Rasgelsin! ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Aramıza hoşgeldin sevgili Ulaş...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Ulaş hoş geldin. güzel vakit geçirmen dileği ile . bu arada bende geçmişte Marmariste yaşadıgımdan akyakayı bilirim.. balıga giderdim..gökova kıyılarında efsane kefaller tutmuştum... özellikle sonbaharda gökova kıyıları çamlı/karacasöğüt/çetibeli/akçapınar...çok güzeldi...hisarönünde gün batımı...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ulaş aramıza hoşgeldin,katılımlarını bekliyoruz.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Ulaş
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldin Ulaş,umarım değerli bilgilerini bizlerle paylaşırsın,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Merhaba Arkadaşlar; | mustafakacar | Tanışma | 8 | 27-10-2007 20:25 |
merhaba arkadaşlar | amca | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 01-10-2007 06:38 |
Arkadaşlar merhaba | ragıp oy | Tanışma | 10 | 02-09-2007 06:18 |
Merhaba Arkadaşlar | iesencan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 09-07-2007 17:40 |
merhaba arkadaşlar | discus | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 20-05-2007 15:58 |