|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm aranızda yeniyim.izleyin,umarım beğenirsiniz.balıklar çıldırmış sanki
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldiniz, Kontrol Panelinizden imza ayarlarını yapmanızı önemle rica ederiz ki size daha rahat hitap edebilelim,
Örnek goksel dbuga 1988 |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yuh artık göksel abi ufalda benim cebime gir
![]() Bu arada aramıza hoşgeldiniz bu video 1-2 kez verilmişti ama yinede teşekkürler
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldiniz.....Yasin kardeşim, emin ol bizimde hayalimizde böyle videolar var...Balık geldi de biz mi tutmadık yaniiii
![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yasin kardeş aramıza hoş geldiniz.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Ishak amca dumurlara uğratmaktasın beni ,
bi baktim Ishak amca myspace de yer yapmış, müzik zevkine bakıyorum Amca canlı konserleri dahil her türlü kaydı mp3 formatında arşivimde yer almaktadır, hani küçük bi ihtimal ama yoksa hemen verelim |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
Göksel biraz önce de 1990 yazdığını gördüm, ses etmeyeyim dedim ama gidişin kötü. Gittikçe küçülüyorsun, bu gidişle balığa gitmek için hanımdan değil, anne-babandan izin almak zorunda kalacaksın yine ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin" Yasinbil 42".
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoş geldiniz...
Rastgelsin...
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı
|
![]() video süper harika eniştem,babam ve annem oltayla balık tutma hastası bunu izleyince gülmekten kırıldılar resmen harika bişey kimbilir balıklar ne düşündüler türkiyede böyle bi yer olsa bırakın insanları kediler bile mesken edinirler orayı taklacı kedi olurlar vallaha havada 2 burgu bi saltoyla götürürler işi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nihayet tekneye çıkacağım | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 21-09-2008 15:12 |
polyester tekneye yapışan kekomoz temizliği | Salih Reis | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 02-11-2007 16:11 |
tekneye merhaba | er35han | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 03-10-2007 21:29 |
acemlik işte | kırımlı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 25 | 09-11-2006 09:38 |
Işte Bu | Bir Dost | Tanışma | 9 | 22-09-2005 08:10 |