|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() hem arkadaşımız hem müşterimiz sedat bizi balığa davet edince gitmeden olmaz dedik.ıldır da büyük bir balıkçı teknesi kiralamışlar.18 kişi ayarlamışlar ama bir fireyle 17 kişi olarak saat 5:30 da yola çıktık.yem falan derken saat yedi gibi balığa çıkacağımız teknenin yanındaydık.beş veye altı yer değiştirdik.pek fazla balık yoktu ama ben biraz şanslıydım heralde.14 karagöz,1çupra,1 mercanla günü kapadım.arkadaşım ibrahim 4 karagöz ,iki mercan tuttu.yanında da bir arkadaş sekiz parça balık aldı.inanın öbür arkadaşlar ya bir ya iki ya da hiç tutamadan günü kapadılar.bir ara beni denize atmayı bile düşündüler:haha: valla ben olsan bende sinir olurdum.hemen yanımda adam balık tutacak ben birşey tutamayacağım.anlayacağınız tekneden atılmadan kıyıya saat 5:30 gibi vardık.ben, ibrahim ve diğer arkadaş için güzel bir gündü
![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 20:34 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resimler görüntülenmediğinden linkler kaldırılmıştır |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() resimlerde gene sorun var, Tago akşam bri bakabilir misin , resimler eklenmiş gibi gözükse de boyları 0
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Mustafa, resimlerini aşağıdaki mesajı takip ederek tekrar ekleyebilirsin
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() res[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]3/1664/110307ldrbw9.jpg[/IMG]imleri [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]tekrar koymayı deniyorum
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() resimleri koydum ama nasıl ufalıyor bilmiyorum .kusura bakmayın artık
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa abi ne kusuru?şu güzelliklere baksana...şahaneymiş maşallah-acayip özendim.valla ben sizin teknede ve tutamayan gurubundan olsaydım çıldırırdım heralde
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel ikili, bunlar nerede sahneye çıkıyor? Ben de canlı izlemek isterim
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sen onları canlı canlı görünce muhakkak zıpkınla kovalarsın gıbı geliyor.... ![]() mustafa, güzel balıklar tebrikler... ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
17/01/2010 ıldır av raporum. | ibrahimsepetçi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 24-01-2010 21:05 |
dostlarımla güzel bir ıldır anısı | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 26-10-2009 09:00 |
ıldır balık avı | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 08-09-2009 14:30 |
çeşme ıldır | eşkina | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 25-01-2009 23:39 |
urla,karaburun ve ıldır gezisi | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 04-02-2007 11:17 |