|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar merhaba
pazar günü Balıklıovaya İğdeleri kontrol etmeye gittik ![]() Giderken narlıdere'de yağmur Başladı.. ![]() ![]() Bütün gün yemleri ya bir ya iki kere değiştirdik. Tık yok … Bu arada yeni zıplınımla yeni kıyafetlerimle ilk kez suya girdim.Şöyle bir kolaçan ettik ortalığı kefal bile görmedim. Denizin dibi değil sanki sahra çölü.. Anlaşılan İğdeler daha açmamış.. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu arada giderken bizim daimi yemcimiz Zaynel’ e uğradık. Daha önce sitede okumuştum bizim sitenin üyesi olmuştu. Armamız kapının yanında yapışık sağolsun bize fazladan yem de verdi. ![]() Yetkililer düzenleme yapar. Aksine Fotograf makinesının pillerini değiştirmeyi unutmuşum. Meraya gittiğimde gece ateşin başında bir resim alalım dedik o zaman fark ettim. Kiloluk çipuraların fotosunu çekemeyecektik vallahi ama onlarda zaten tenezül etmediler bize… ![]() Hepinize selam
Mehmet Şanlı İZMİR - 1984 Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF (Artık mezun ![]() ...Forza Çipura... Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 21:03 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: eklentiler gürüntülenemediği için silindi |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet kardeş resimler açılmıyor.
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Mehmet'im, anı paylaşımın güzel...Keşke bir iki balık da alabilseydiniz...Ama biliyorsun suç ne sende ne de bende suç iğdelerde ...........
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet bey,
iğdeler de resimlerde açılmadı.inşallah bıdahaki sefere hepsi açılmış olur. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() korkum odur ki bunca dengesizlik olurken iğdeler açtıkan sona da balık çıkmayacak
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar neden açılmıyor anlamıyorum?
dosya ekle - eklentileri yönet kısmından ekliyorum ama olmuyor Yardım??? ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarpa avı balıklıova | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-01-2009 15:52 |
hafta sonu balıklıova .... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 17-10-2008 12:53 |
9 kasım balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 19-11-2007 13:12 |
Geçen hafta Balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-10-2007 21:46 |
balıklıova raporu 07/08/ 08/ 2007 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 23-08-2007 09:20 |