|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Hasılat aşağıdadır..
sadece gece avlanabildik. Cumartesi sabahı müthiş bir lodos ve yağmur.. Gerçi böyle olacağiını biliyordum ama bir de fırtına öncesi avlanalım dedik.. gündüz adam akıllı olta atamadığımızdan çipura, levrek malesef bir dahaki sefere... Ama onun yerine kalamar verelim... ![]() Tam kalamar tutmaya başladım. oltayı denizde bıraktık. yedeğini de aptallık yapıp almadığımdan hevesimiz gursağımızda kaldı vallahi.. büyük olan 700gr civarı... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Mehmet Şanlı İZMİR - 1984 Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF (Artık mezun ![]() ...Forza Çipura... Bu mesaj en son " 14-11-2007 " tarihinde saat 08:23 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Ya bu resimlerin boyutunu ayarlayamamışız..
Taygun bir el atar artık??? ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mehmet yedekleri artık unutma, güzel av olmuş tebrikler. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Av güzel; Afiyet olsun artık
![]() Sevgi Ve Işıkla Kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mehmet abi tebrikler arkada duran sargosta gayet güzel kalamarda harika
![]() Yalnız bu kalamarlar neyle yakalandı kalamar zokasıyla mı yoksa normal yeme mi atladı?
![]() |
![]() |
#6 | |||
Miço ![]()
|
![]() emeğine sağlık tavalığı almışsın rastgelsin
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yebrikler Mehmet,ama söylediğin gibi en kısa zamanda inşallah çupra ve levrekleri de yakalarsın.
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler kalamar gerçekten çok güzel aşık oldum resmen
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrik ederim mehmet.kalamarlar harika.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kalamarlar kalamar oltası ile yakalandı Taygun..
Oltayı kopardık, yedeği olmadığından av tam başlamışken bitti.. ![]() Dediğin yer doğru İshak abi Hepinize rastgelsin... ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarpa avı balıklıova | phvedat | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-01-2009 15:52 |
hafta sonu balıklıova .... | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 17-10-2008 12:53 |
Geçen hafta Balıklıova | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 30-10-2007 21:46 |
balıklıova raporu 07/08/ 08/ 2007 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 23-08-2007 09:20 |
11 Mart Balıklıova | Egeli | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 15-03-2007 15:33 |