|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sanırım 10 seneden fazla oldu.gökova-akyaka köyünde ailemle birlikte tatildeyim.yaklaşık 15-16 yaşlarındayım.balık tutkusu çoktaan damarlarımda o yaşlarda.bilenler vardır,azmak var deniz kenarında. maliye'nin tesislerinin yanından buz gibi, gürül gürül denize karışır.normalde o bölge kumluk ve sığ olmasına reğmen,tatlı su akıntısı 2-2,5 m. derine kazmıştır dibi.kefal,mırmır,yılan balığı çok boldur.tabi ki levrek de.gece 20-30 cm.lik kefaller atlar suyun dışına.ama çok ürkekler,yakalamak imkansız gibi(ne dersin muvaffak abi
![]() ertesi gün tekrar gidiyorum.bu sefer babam ve kardeşim de yanımda.ben 1,7 ve 2 kg gelen iki tane daha yakalıyorum.onlarda birşey yok... o günden beri fırsat buldukça aynı yere giderim ama,artık ne kocaman kefaller,ne de levrekler kalmış.orası bile kurumuş..güzel hatıralardan başka bişi kalmamış ...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ulaş anlatılabilecek çok hoş bir anıymış gerçekten. aynı hazzı tekrar tekrar yaşayabilmen dileği ile.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() ulaş okadar güzel anlatmışsınki okurken sanki kardeşinin yanında bende varmışcasına heycanlandım.umudunu yitirme kimsenin inanmadığı bir günde kimbilir şansın tekrar seninle olabilir.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ulaş bu bize yapılır mı? Bütün kış levrek kuyruğu göremedik zaten
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ulaş kardeşim hikayende avında çok güzel olmuş. inşallah bizim de bu sene levrekle tanışmamız böyle olur.
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ulaş abi çok güzel anı ama gel gelelim ben henüz levrek denilen vatandaşın l harfiyle bile tanışamadım kıskandım yani
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() çok güzel bir anı olmuş, özellikle biz ispari felan uğrasırken sen levrek yakalamıssın be abicim hemide en kralından, ey yüce ALLAH ım bize de bu günleri göster.
Bu arada arkadaşlar herkesin Mevlid Kandili (bidün geç oldu ama) mübarek olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ulaşcım tebrikler kardeşim....çok güzel bir anlatımdı...bir solukta okudum...levrek konusunda da tebrik ediyorum...gerçekten işe sağlam başlamışsın....ben daha levreğin kuyruğuyla bile tanışamadım...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() macera sürükleyici, etkileyici.. sanki o dakikaları seninle birlikte yaşamışım gibi anlatmışsın.. bide kötü sonu olmasa
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İlk Levreğim | senior | DENİZ AVI KARADAN | 7 | 18-06-2008 07:38 |
İlk Levreğim =) | çeşme35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 25-12-2007 01:09 |