|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Bugün saat 16:00 gibi yemcilere gittim havanın 2 gündür ege'de bozuk olmasından dolayı Çeşme'de yem bulamadım. Ben de sardalye alıp deniyim dedim. Daha evvel çipuranın sardalyeye geldiğini duymuştum. Nasibime levrek geldi, bu da benim tuttuğum ilk levrek
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() emrah tebrikler güzel balı. rastgele.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Emrah abi tebrikler her işte bir hayır vardır derler işte öyle olmuş senin sardalyayı yem yapman
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel balık tebrikler dilerim çok daha kocamanlarını tutarsınız.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() elıne sağlık emrah abı şansına çıpura yerıne levrek gelmış olsun levreğı tutmak ayrı bır ustalık ıstıyo
![]() ![]() ![]() saygılar;sevgıler
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço
|
![]() Eline sağlık levreği görünce sadece nasıl yaptın diyesim geliyor,buğlamamı yoksa fırındamı
![]() Devamı gelir inşallah. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Murat abi daha buzlukta daha fazlaları olursa beraber nyemek nasip olur inşallah hüseyin valla nasıl tuttuğuma gelince sardalyayı taktım kamışı attım levrek hiç aklımda yok çupra bekliyom zili takıp kamışı yere bıraktım 5 dakika sonra 1 kere vuruştan sonra biraz sürüklendiğini gördüm elime aldığımda üstündeydi herkese rastgelsin bugün biraz şanslıydım.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()