|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() başlıgı ben açtım siz devam ettirin güzel kardeşlerim
![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Beyler meraktan çatlatmayın adamı....Hani ayrıntılar hani raporrrrrrrrrrr
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() sevgılı abılerım ve kardeşlerım önce selamlar.öcelıkle aşağıdakı adı geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ederım.ılker gümüşova kardeşım ,kıvanç kardeşım,serkan kardeşım,anıl kardeşım,taygun kardeşım veee adnan abım hepınıze tek tek teşekkürler saygılar.
eveet ılker ve kıvanç kardeşlerımle kararlaştırdığımız ve daha sonrada sürprızlerle dolu bır hafta sonu yaşadık.cuma günü ılker ve kıvanç kardeşlerım benden önce av yerımıze varmışlar ve benı beklemeye başlamışlar sağ olsunlar .bende saat 23 45 cıvarları onları ılk gördüm yerden arabamın kornasıyla selamladım.bızde abım ben ve oğlum bu güzel ortama varmak ıçın baya bı çaba sarfederek vardık.orada ılk defa ılker kardeşımı gördum ve çok mutlu olduk.koyu bır sohbet etmeye başladık ve nerdeyse akraba çıkabılırdık sağ olsun.o koyu ve samımı sohbettın arasında ılker kardeşımın oltasının yere düşmesıyle hepımız şaşırdık oltaya yakın olan ben olduğum ıçın hemen elıme aldım bı vuruş hısettım ve tasmaladım ama ne olduğunu bende dahıl kımse çözemedı daha doğrusu ne balığı olduğunu anlayamadık kalamayı verdım ve ığneyı kustu tabı benıde guzelce tıtrettı ![]() ![]() kıvanç kardeşım oltasını bana verdı bende oltasıyla bı paşa daha aldım ve oltasıda dıplomasını. ha bu arada rakıbım güzel ınsan serkan kardeşım şaşkın şaşkın benı seyredıyor ve mağlubıyetın keyfını sürüyordu serkancım uzulme sende bı gün mutlaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hepınıze saygılar selamlar silerede rastgelsın. NOT-resım ve vıdeoları adnan abı ve tago halledeceklerdır sanırım |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Helal olsun size...helal olsun size..
|
||
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() sağ ol muvaffak abım aslında herzaman yapmalıyız bu güzellıklerı
saygılar sevgıler rastgelsın ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() evet hasan abiminde dediği gibi ben tago ve anıl üçümüz cumartesi balığa gidecektik.ancak pazar günü çalışacak olmamdan dolayı adnan abininde cumartesi geleceğini öğrenince tagoyu onun araca kaydırıp biz anılla yola koyulduk.av yerine vardığımızda hasan abi bizi beklemediği ve tanıyamadığı için kim bunlar dercesine yüzüme bakıyodu.eee sonunda rakibini görünce baya şaşırdı oturup epey muhabbetten sonra nihayet sabah oldu ve oltalarımızı suya attık..ancak rakibim hasan abi hafta içi başka sistemden bahsettiği için olta düzeneğini ona göre ayarladım ama o balıkları çekmeye başlayınca baktım olmucak döndüm tekrar eski düzene.tabi bu arada fark baya açıldı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 24-06-2007 " tarihinde saat 17:38 itibariyle discus tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() esas ben teşekkür edıyorum kardeşım ama sen yınede beyaz beyaza takılsan tam süper olacak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() ishak abim baya sıcaktı gerçekten ama o sıcakta yanacağımı bilsem gene giderdim oraya...dostlarla bir arada balık keyfi yapmak kadar güzel şey yok bence..inşallah bir sonraki ava sende gelirsin abi..eminim sendende öğrenecek çok şeylerimiz vardır..saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hasan ve ekip arkadaşları güzel bır gün geçirmişler.. eh balıkta yakalanmış daha ne olsun..dostluk baki kalsın yeter..
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel gün geçirdik eğlendik , yemek yedik , balık tuttuk , uyuduk (Sadece ben
![]() ![]() ![]() Hadi rastgelsin.. Saygılarımla..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |