|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam arkadaslar ..
Insallah bu cuma güzel Vatanimiz Türkiyedeyim .... sabirsizlikla bekliyorum hemen hafta sonu gelsede Alabalik ovasina gitsem ve söyle bir kac tane yakalasam ne olur be ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Hadi bakalım hayırlı ve sağlıklı bir seyehat diliyorum.her şey gönlünce olsun Yasin kardeşim
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() yasin hocam hayırlı yolculuklar..gönlündeki güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yanin hayırlısıyla geliniz. iyi avlar ve iyi tatiller dilerim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Yasin hayırlı yolculuklar iyi tatiller izmir ' e de gelde av yaptıralım.....
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Insallah 1 aya kalmaz bende böyle bir mesaj yazacagim
![]() Ama ben canim Izmirime gelecegim Abi iyice dinlen sende ...Stressi iyice at!Kolay degil 2,5 yildir durmadan calismak
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yasin abi Cumadan itibaren de ben burada yokum be abi.Resim ve videolarını göremeyeceğim.Ama döndüğümde hepsine bakıp yorumumu bırakacağım söz.
![]() Saygılar.Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() herkeze cok tesekkürler Arkadaslar ...
babam cumartesi günü icin camyuva - Phaselis koyunda sokar ( sokkan ) diye Akdenizde hitap ettigimiz baliga gidecegimizi söyledi , bende tabi coluk cocuk hepimiz simdiden hazirlandik ![]() ![]() selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Eyvallah Yunuscan ..... sanada iyi tatiller ve hayirli yolculuklar , görüsmek üzere insallah. selamlar - rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 21-10-2011 11:33 |
cuma günü için tahminleriinizi bekliyorum | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 25-12-2008 22:43 |
02.05.2008 Cuma GERENCE | sedo35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 06-05-2008 13:32 |
30Mart Cuma-Ismail Çakır adına | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 31-03-2007 10:28 |