|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar bu gün öglen tutulan bu balık hakkında fikirleriniz bekliyorum. tutan arkadaşım 4.cü balıga gidişinde tutmuş. makara ve uzerine sarılan ip misina ile çekilmiştir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]/url]
![]() balığı tutan arkadaş en son resimdeki.balık 25 kg civarı geldi. bu balığı nasıl pişirip yemeli.
Hüsnü Demirel kumluca/antalya yaş 34 ![]() Bu mesaj en son " 09-08-2007 " tarihinde saat 15:41 itibariyle mercan tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hüsnü abi bu balığı en güzeli kuzu çevirir gibi çevirmek
Yakalayan arkadaşınızı tebrik ederim gerçekten her avcının hayaline girecek büyüklükte bir av.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Taygun'a katılıyorum bu şekilde yapılması gerek gerçekten...
Çok güzel av gerçekten tebrik ederim tutan kişiyi..
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Hüsnü kardeş onu birkere parçalamak lazım hiç bir yere sıgmaz.. maşşalah..
fırında güzel olur..bence lokum olur..gibi eti agızda dagılır .. ufff milletinde canı çekmiştir şimdi |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() bence kuyu tandır daha güzel olur gibi geliyor.nar gibi kızartıcan. ara ara uzerine yag dokup. üffff
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel balık tebrikler. afiyet olsun.
bana göre nacizane fikrim; önce derisini yüz ( her iki solungacından ve ağzından geçireceğin bir ip veya çengel ile as.kafa kısmının gövdeden ayrıldığı yerden keskin bir bıçakla çiz ve pense gibi bir aletle aşağıya doğru asılarak çıkarmaya çalış.) karın bölgesine pek girmeden sırt kısmı öncelikli ) fileto misalı büyük parçalar çıkarmaya çalış daha sonra bunları kuşbaşı kes. (pişirdiğinde biraz küçüleceğini unutma) domates , limonzeytin yağı, biraz tuz ,karabiber rondo da çek.ve şişe dizdiğin balıkların üzerine bir fırça yardımıyla sür.buzdolabında bir gün beklet. ve mangalda pişir.tadına varırsın. aşçı arkadaşlar daha iyi bilirler belki yanlıştır ama biz yaptık oldu.önce kılıçla sonra lahos la denedik ikisi de harika oldu.afiyet olsun.saygılar
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Bu balığa bağzı balıkcı arkadaşlar PATLAK olarak bahsederler ama bunun yöresel bir isim olduğu kanaatindeyim asıl adını kısa zamanda öğrenirim.baya derinlerde olur ilk 100 metreden sonra şişip mucadele etmeyip şamandıra gibi yukarı cekildiğini anlatmışlardı yine lagos girida familyasından olduğunu zannediyorum.tutan arkadaşı tebrik ederim de beni asıl ilgilendiren cıkrık sistemi oldu güzel bir şeye benziyor.birde arksadaşlar ne olur şu resimleri bu formatta yüklemeyin acması takip etmesi zor oluyor.lütfen bakın ben nasıl ekliyorum selamlar.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-09 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-09 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2007-08-09 Bu mesaj en son " 09-08-2007 " tarihinde saat 19:12 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hüsnü kardeş seni paylasımından dolayı ve tutan arkadaşınıda tebrik ediyorum
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hüsnü Abi o baligin fletosunu cikartip el büyüklügünde parcalayacan yoksa pismez o.masallah oldukca kalin.....
sonra yanina zeytin yagli limonlu bir marul salatasi yapacan... 1 de büyük acacan .sonra ekmeksiz götürecen ![]() Abi bu arada baligi tam azamaninda tutmusun!Baksana gözlerden catlamaya yok yok patlamaya baslamis ![]() ![]() ![]() not:kafasini sakin ya sakin atayim deme....!!!!Onun kafasindan en az 1 kilo et cikar ![]()
Dalgalardir evimiz Yosun kokar tenimiz Enginlere bin selam BIZ DENIZCIYIZ Cumhur 1980 Berlin Bu mesaj en son " 10-08-2007 " tarihinde saat 23:05 itibariyle freediver tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() işte arkadaşlar problem burda .sıkıntı balığı tutması değil onu en iyi şekilde nasıl tüketiriz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Olay bumudur Budur arkadaşlar - 5,5 Kg Sazan | excalibur80 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 12-08-2008 20:26 |