|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Ben denizden tırsmayımda kim tırssın şu tiplere bakın yaaaa
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Necdet kardeşim hangi siteden buldun bunları yazarsan sevinirim..
ellerine saglık ben de bir şey buldum : [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 01-09-2007 " tarihinde saat 17:56 itibariyle mufi tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Abi dün buldum ama nereden bulduğumu unuttum bidaha eklediklerime kaynak göstereyimmi?
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bunlarda bende vardı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ohaaa deyim ...
Okadar gece dalislari yaptim hayatimda , onca sualti fotograflari cektim , Allah dan su baliklardan hicbiri yukari cikmadi , aman deyim kalsinlar derinlikde ... herhalde Kafayi yerdim .. en üsteki balik ayni bir Insan Bebege benziyor yaw... Cenabi Allah in yaratmis olduguna bir bakin arkadaslar , harbiden tirsdim ya ![]() ![]() selamlar
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() iyide bunlar çok derinlerde yaşıyor... herhalde oltayla felan zor tutulur..
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Blue Planet adlı belgeseli izlemiştim 4 cdnin içinde yaklaşık 50 dakika boyunca derin deniz canlılarının incelendiği bölüm var. Bunlara benzer çok ilginç balıklar var ve çoğunun vücutlarında avlarını kendilerine çekebilmek için ışık organları var. Ağızlarıda çok büyük bunun nedeni ise zaten çok az olan avı kaçırmamak. Düşünsenize koca okyanusta av arıyorsunuz her yer zifiri karanlık av yaklaşıyor fakat kaçırıyorsunuz açlıktan ölmese kahırdan ölür hayvancağız
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Açıkta balık avlarken kesinlikle denize girmem...Artık "niye tırsıyorsun" diye soran arkadaşlarıma yukarıdaki resimlere bakın diyeceğim, sağolun
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Bunlar çok ürkütücü balıklar. inşallah denk gelmeyiz sağda solda, yüzerken falan,
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
GAZİPAŞADA derin su avı | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 30 | 26-04-2007 23:16 |
derin deniz canlıları | Lethe | Deniz Balıkları | 9 | 21-01-2007 22:36 |
deniz balıkları | CaTSiLeNcE | Olta Avcılığı Dökümanları | 5 | 16-12-2006 11:22 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |
Deniz balıkları-kullanılacak yem-kullanılacak takım | Güven ÖZYELDAN | Olta Avcılığı Dökümanları | 1 | 08-08-2006 06:58 |