|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
süleyman üstadımızın siteye ekleyemediği cıprayı eklemek şerefine bide ben nail olayım bakayım. ölcüler.. BOY=500 cm AĞIRLI=1.986 gr rekor olarak kabul etsekmi? |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çupra olarak benim rekorum bu. (levrekleri eklemiştim zaten.)
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Süleyman hoca ..
kebab abi ..saglam balik .. helal sana , daha baska trofelerle bekleriz. selamlar -rastgelsin
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi hatırlarmısın bir dönem beşiktaşta tombalacı Pascal vardı seyirciler Pascal bizi diskoya götür diye bağırırlardı.
Bende artık Süleyman abi bizi balığa götür diye bağırmaya başlıycam ramak kaldı haberin olsun ![]() Rekor olmayanları göremesekte onlardan çok olduğuna eminim ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi maşallahın var. Allah nazardan saklasın, daha irilerine inşallah. Rauf abinin de dediği gibi hikayesinide eklersen hadise tamamlanmış olur. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Süleymancım maşallahın var... aman nazar deyemesin....
|
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süleyman abi yaa
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu durumda en makul söz MASALLAH olmasina ragmen samimiyetinize saginiyor ve
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diyorum. TEBRIKLER
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maaşaaallllaaaahhhhhh,tebrikler Süleyman abi ,en kısa zamanda rekor yenilenir inşallah.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Süleyman Karabulutla Keyıflı Neselı Bır Av Gunu.. | Yağız DEMİR | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 69 | 03-01-2011 22:42 |
Süleyman abinin anılarımızda kalan !! | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 27-02-2008 22:39 |
Süleyman Başaran üstadim.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 13-09-2007 00:19 |
Nice Yıllara Süleyman abi | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 22-09-2006 10:49 |