|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum , inşallah sık sık görüşürüz oltalarınızın dolu çıkması dilegiyle.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Erkepli hoşgeldin umarım katılımcı olursun..imza bölümüne isim ve soyadınıda eklersen sana daha güzel hitab ederiz.
kolay gelsin |
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba abi aramıza hoş geldin aramızda layık olduğunuzun yeri bulucaksınız
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Sevgili doslar erkepli olarak aramıza katılan arkadaşım alanyadan samimi arkadaşımdır ismi remzi dir hem kıyı hem tekneden amatör olarak balık avlar benim gibi tekneye bağımlı değildir
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz Remzi abi
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() aramıza hos geldısnız
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Daha öncede bazı sitelere girdim ama inanın burdaki samimi sıcaklıgı hiçbirinde hissetmedim.dostlar ben Alanya da yaşıyorum hem kıyı hemde tekneden avlanmayı seviyorum,aslen Ürgüp'lüyüm (erkepli) de ordan geliyor erkep ürgüp ün eski ismidir.Böyle seviyeli ve güzel bir siteye girmemi tavsiye eden saygı deger,babacan insan Rauf Usluer sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Mehmet Remzi Uslu; Erkepli 17/3/1969 Alanya erkepli@hotmail.com Hepinize saygılar selamlar.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() aramıza hoş geldiniz....katılımcı olmanız dileğiyle...saygılar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |