|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sabahın ilk ışıklarıyla oltalar suya atıldı .Kısa bir süre sonra ilk çuprayı aldım ,daha balığı oltadan çıkarmadan 2. kamışın basıldığını görüp ona koştum.Onu da aldıktan sonra günün bereketli geçeceği tahminiyle oltaları tekrar attım az bi beklemeden sonra tekrar olta basıldı bu sefer arkadaşa çekmesini söyledim ,ama balığı tasmalamadan çekmeye başladı.Kaçabileceği uyarısını yapmıştımki dediğim oldu daha yarıya gelmeden oltadan kurtuldu.Hayatında hiç çupra yakalamamış olan arkadaşın hali gerçekten berbattı.15 dakika kadar beklemenin ardından bir çupra daha yakaladım ,işin kötü tarafı diğerleri hiç yakalayamamıştı.Balık tekrar yapar beklentisinde olan arkadaşlara tüm ısrarlarıma rağmen geri döndürmek mümkün olmadı ve iftar saatine kadar o rüzgarı yedik.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Nevzat abi bizi ne zaman götürüyon çupra tutmaya
![]() Maşallah çok güzel 3 paşa birde bunlara oramiral lazımdı ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Nevzat ım maşallahın var.. da?? neresi burası ya.. ondan bahsetmemişsin??
afiyet olsun.. |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() masallahın var bızdemı balık tutmaya ızmıremı gelsek
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] yanlız benim tepsini icindekilerini değiştirmek icin senin oraya gelmek lazım selamlar afiyet olsun. Bu mesaj en son " 19-09-2007 " tarihinde saat 06:58 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anlaşıldıııı. beni geçeceksiniz. burada kalmadı artık bunlar.
benim rekorumu kırmanız dileklerimle... RASTGELSİN
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() çupralar tam porsiyonluk yakalamasıda amma zevkli olur afiyet olsun rastgele
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf abicim buyur gel ,başımızın üstünde yerin var,değil mi İzmir li arkadaşlar.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() nevzat hocam balıklar harika..tebrik ederim devamı eksik olmasın dileklerimle..
evet tüm izmirde av hayali kuran arkadaşlarımız abilerimiz hepinizi ağırlamakta mutluluk duyacağız..ancak fazla paşa götürmemek kaydıylaa ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() çok güzel bir av çıkarmışsın navzat tebrikler
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rüzgarlı Gecenin Katili | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 21-05-2009 10:45 |
01.02.2009 pazar | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 04-02-2009 20:42 |
bu pazar | celocan | Meteoroloji,Navigasyon , Harita ve Denizcilik | 1 | 25-11-2008 16:44 |
28 ekim2007 pazar | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 01-11-2007 08:54 |
13.mayıs.pazar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 11-05-2007 10:22 |