|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() dün akşam yağmurun durması ve havanın poyrazlamasıyla levrek umutlarımız arttı ve balığa gitmeye karar verdim.akşam üzeri 6 tana de izmarit balığı alarak yola koyuldum.levrek olmazsa lüfere bakarım dedim. iyiki de izmaritleri almışım. bütün uğraşıma rağmen at-çek ile levrek yakalayamadım.
lüfere yemli takım attım. akşam suyunda 3 tane lüfer aldım.lüfere attığım takımın birinden de kefal aldım.sabah suyunda yemli takım ile 3 tane daha lüfer aldım. daha sonra da at-çek ile bir lüfer daha yakaladım. başka da balık olmadı. toplamda 3 kilo lüfer ve 1 kefal yakaladım.. levrek umutlarını birdahaki gidişe devrettim. rastgelsin... ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Merhaba İsmail Bey...
Size ait av raporlarını merakla takip ediyorum... Tebrik ederim.. Bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim... Selamlar
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() ismail abi yine rastgelmiş maşallah valla kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum darısı bizim başımıza
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
rastgelsin...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Hemşo sende bu azim varken gecen senekilerinden bile daha baba levreklerini yakalarsın.ama şu zamanda lüferin tadıda başka olur hele kömür ızgarasındaaa afiyet olsun.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler İsmail abi güzel balıklar avlaması muntazam zevklidir eminim bu balığın , devamını diliyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler
bir başka yazıda bu sitede bişeyler var diye okudum. garip ama evet var.. şans artık bizede gülüyor.büyük ihtimal iyi niyetlilerin çokluğundan kaynaklanıyor.hep böyle gitmesi dileğiyle selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abimiz yapmış yapacağını yine Maaşallah,tebrikler abi,beklediğin hatta beklediğimiz levreklere bir an önce kavuşursun inşallah.Ender abi size de şansın gülmeye başlamasına sevindim,tabiiki bu sitede bi uğur var çünkü yaşanılan güzel maceraları heyecanla bekleyen insanlarla dolu.Çok daha iyi avlara rastgele.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İsmail abi süper av olmuş yine..
Tebrik ediyorum... Seni tek geçiyorum abi... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() İsmail abi eline sağlık çok güzel av olmuş hafta sonu havalardan çok fazla rapor okuyamadık sizin raporla kendimize geldik.
Forumların hepsini araştırdım at çekle lüfer konusunda bilgiler var fakat yemle lüfer hakkında bilgi bulamadım olta nasıl olmalı,yem nasıl takılmalı,nasıl yerlerden avlanmalıyız.. bilgilerinizi benim gibi meraklılarla paylaşırsanız çok sevinirim Teşekkürler.Daha iyi avlar yapmanız dileğiyle..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27 kasım avı.lüfer.... | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 29-11-2007 23:42 |
29 ekim avım | ismail çakır | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 30-10-2007 14:47 |
12 05 07 Turna avım | cevat2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 14-05-2007 16:58 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |
tekneden ilk avım | yilmaz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 25-02-2007 21:41 |