|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() Saat 15:00 da foça limandaydım yaklaşık 2 saat fuzuli ne kadar balık varsa tuttum (kaya balığı kaya levreği..)3tane küçüklüğüde o ara tuttum suya geri saldığımda yüzemediler kepçeyle geri aldım (çerez niyetine artık ![]() Balıkları sülünezle ,0.35 takım ,kıyının 100 metre açığından avladım.Bu arada sigara pekedinin hemen yanındaki balığın ismini söylerseniz sevinirim ![]() ![]()
Özgür Türkekul 01/08/1984 İzmir Karşıyaka Bu mesaj en son " 30-12-2007 " tarihinde saat 00:06 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... Neden: resimlerin boyutu ufaltıldı |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu soğukta cesaret edip balığa gitmek her baba yiğidin harcı değil
![]() ![]() Sigara paketinin yanındaki balık erkek mercan veya mandagöz ismiyle anılır. Tebrikler
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() (fotoyu baska bir siteden aldım,başkasının avıdır) Fotodaki üstteki balıklara kaya levreği deniyor buralarda gerçek ismide bumu emin olmak için link attım.Normal 3 köstekli dip oltayla aldım ama hepsini geri saldım..Tadı güzelse salmayadabiliriz bundan sonra ![]() ![]()
Özgür Türkekul 01/08/1984 İzmir Karşıyaka Bu mesaj en son " 30-12-2007 " tarihinde saat 08:53 itibariyle arayadis tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Özgür kardeşim en üstteki balıkların ojinal ismi YAZILI HANİ balığıdır.sgra paketi yanıdaki balık bir mercan türüdür alanyada TEPEGÖZ MERCAN derler ısparoz ları zaten biliyorsun .şimdi senin verdiğin linki silecektim farkına varıp kendin sildin teşekkür ederim biliyorsun bir başka amatör balıkcı sitesi linki vermek reklama girer yazılmaması gerekir.iyi günler diler bir dahaki sefere berekeli olası dilerim selamlar.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
|
![]() Rauf kaptanın dediği gibi yazılı hani balığıdır hanozda denir lezzetine gelince bir çok balıktan daha güzel ve beyaz eti vardır. Zaten orfozun akrabası
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Şahane av olmuş tebrikler. Önce resimler açılmadı ne olduysa anlamıdım, pc de bi anormallik var galiba paylaşım için teşekkürler.
Bu mesaj en son " 30-12-2007 " tarihinde saat 16:35 itibariyle MEHTERAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
|
![]() İshak abicim balıklar farklı olsada aynı isimle anılıyorlar. orjinal kokar çuprası dediğin gibi daha açık renkli olan ama inan diğerlerindende çok var kokarda
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() arkadaşlar ben onu bunu bilmem babam rahmetlinin bi lafı vardı denizden baban çıksa yiyeceksin diye. kardeş afiyet olsun. en azından kendine kadar olmuş bu av.cümlemize rastgele!
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() çok güzel bir av olmuş umarım daha büyük balıklar oltanı ziyaret ederler....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Liman avciligi | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 02-09-2008 21:32 |
18.01.2008 Eskifoça Hasilati | ATA ERDOĞAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 20-06-2008 00:58 |
04/11/2007 EskiFoca Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 06-11-2007 19:19 |