Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-11-2007, 00:26   #1
arayadis
Çımacı

arayadis kullanıcısının avatarı

Varsayılan 04/11/2007 EskiFoca Liman

Ben kuzenim Sahin kiz arkadaslarimiz Zeynep ve Dilekle beraber (4acemi)hem dolasmak hemde biraz balik avlamak icin saat 10 gibi Karsiyakadan yemlerimizi alip (mamun boru kurdu azda yengec) yola ciktik 11 gibi focaya vardik guzelce kahvaltimizi yapip balik halinden birazda sardalya aldiktan sonra 12 gibi limanda avlanacagimiz yeri aramaya basladik.Balikci teknelerinin onunde cigere bakan kediler gibi bakinirken saolsun abilerimiz gelin gencler buradan avlayabilirsiniz dediler ve bizde 4 5 sira olan teknelerin en ucuna gidip kurulduk ve avlanmaya basladik.Boru kurduyla avlanmaya basladik cevap alamayinca mamun denedik ve Ilk baligimizi Sahin cekti bi koragoz hemen sonrasinda Dilek bir Mercan cekti sardalyaya gectikten sonra baliklarda artis oldu.Belki rastgelir diye saldigim yengec ve canli yemede sonuc alamadim. 4 e kadar arada yagmurlu olmak uzere avlandik sonlara dogru ben bi kirlangic cektim (teknesinde avlandigimiz abi yardimci oldu allahtan ben kirlangic oldugunu bilmiyordum bu ne ya dedim ilk basta yagmurun bastirmasiyla toplandik ve limandaki caycida caylarimizi icmeye koyulduk cok dinlendirici ,guzel ,insanlarin guler yuzlu oldugu bir gun gecirdik ve 6 gibide donus yoluna koyulduk.Evde cektigim fotolardan birkaci..
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Bu mesaj en son " 05-11-2007 " tarihinde saat 00:34 itibariyle arayadis tarafından düzenlenmiştir....
arayadis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları