|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alaska'da bulunan dünyanın en yaşlı yaratıklarından biri olan dev balık görenleri hayrete düşürdü
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Yaklaşık 30 kilo ağırlığında ve 110 santimetre uzunluğundaki kaya balığı Bering Denizi yakınlarındaki Pribilof adasında 2100 fit altında yakalandı. 90 ile 115 arası yaşı olduğu tahmin edilen kaya balığının bilinen en yaşlı deniz yaratıklarından biri olduğu edinilen bilgiler arasında... Arkadaşlar balığın ismi ve cinsi hakkında bilgiye ulaşamadım , sizlerde varmı ? NOT:bakdabul com dan alıntıdır
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orfozun kırmızı versiyonu bu abi
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ustalar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. görünüş itibariyle derin su balığı olduğu belli idi, ben resmi çok eski almıştım, daha sonra döner bilgisini alırım dedim bulamamıştım, geçen gün gezerken bahsettiğim sitede gene karşılaştım fakat açıklayıcı bilgileri azdı, kımet sizeymiş teşekkürler, rauf abi ne dersin 1200 mt lere bir paragat atalımmı belki bizede gelir ? ama 108 kg o metreden çekilir ha gayret.
Cumhur Gezen Profosyonel balıkcı İstanbulu (konum Alanya)1965 B rh+yaş 43 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] SİTE ÜYESİ ARKADAŞLAR = KONULARA LÜTFEN YORUM YAZINKİ, DOĞRU YANLIŞ, İYİ KÖTÜ, EKSİK VARSA HEP BERABER ÖĞRENELİM. Ç SULARIMIZ VE DENİZLERİMİZE PLASTİK MADDELERİ ATMAYALIM= her balığa gittiğinizde 2 ad plastiği toplayın - 2 gün fazla balığa gideceksiniz.TEŞEKKÜRLER Bu mesaj en son " 16-01-2008 " tarihinde saat 23:24 itibariyle cumhur tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cumhur kardeşim mufi ustanın bulduğu linkten inceleyip araştırdım anladığım kadarı ile
İsim=orange rockfish. Yaşam alanı=1200 mt. bulunduğu bölgeler=Kuzey pasifik,Kamcatka yarım adası,bering boğazı vs. Ağırlık=16-17kl. Bilinen yaşam senesi=157 SENE. Vooovvvv diyimm. Bu mesaj en son " 17-01-2008 " tarihinde saat 07:55 itibariyle Rauf tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yayin Baliği | fihaem | Tatlı Su Balıkları | 9 | 21-12-2008 17:03 |
Kiliç Baliği | walras | Videolar | 3 | 21-12-2007 07:34 |
dünyanin engüzel keyfi!!!! | canakkale | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 07-02-2007 08:23 |
YaŞli BalikÇi | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2006 11:59 |
Tahta Baliği | rüzgar2 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 3 | 22-12-2005 00:07 |