Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Tanışma

Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 21-01-2008, 19:51   #1
balıkcı omer
Tayfa

Varsayılan kendimi tanıtayım

1960 samsun doğumluyum evliyim iki oğlum vardı sizlere ömür büyük oğlumuzu kaybettik onu bize veren allah alanda allah kaderimizde bunu yaşamak varmış sizleri üzmek için değil beni daha iyi tanımanız için yazıyorum özel bir şirkette makam şöförlüğü yapıyorum yeni emekli oldum ama işime devam ediyorum çocukluk yıllarından beri balık tutarım babadan oğula yani uzun yıllar denizde tekne ile balıkcılık yaptık hem denizde hemde tatlısuda ağ serdik ve topladık nevarki onca balık tutmamıza rağmen kıyıdan olta ile tutmanın zevkini vermediği içi bıraktım şimdi samsun ve çevresinde bulunan avlaklarda özellikle sazan tatlısu levreği yayın çapak turna kefal sudak gökkuşağı ala balığı istarvit çinekop zargana ve diğer çeşitleri mevsimine ve zamanına göre az yada çok tutmaya çalışıyorum kendime göre yöntemlerim olsada her gittiğim yerin tutulan balık yöntemlerinide öğrenmeye çalışıyorum kendimi daha geliştiriyorum bu arada balık tutmaya hevesli arkadaşlara önce doğaya saygıyı sonra balık tutmayı bildiğim kadarıyla öğretiyorum gittiğimiz yerlerde öncelikle ÇÖP bıramamaya özen gösteriyor gösterilmesini istiyorum ufak balık yemliktir sadece o amaçla tutulmalıdır havyar döneminde balık tutmam her zaman tutulacak bir balık çeşidi vardır işte kısaca ben buyum doğayı seven insanı ve tüm canlıları sever tüm arkadaşlara saygılar sevgiler allaha emanet olun balıkcı ömer.

ÖMER FARUK EREKMEKCİ 1960/SAMSUN
BALIKCILARIN EFENDİSİ

(AYIPSIZ DOST ARAYAN DOSTSUZ KALIR)
(MEVLANA)
balıkcı omer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 22-01-2008, 08:15   #2
ATA ERDOĞAN
Çımacı

ATA ERDOĞAN kullanıcısının avatarı

Abi Hoş Geldiniz.başiniz Sag Olsun.umarim Kalici Olursunuz Ve Bilgilerinizi Bizlerle Paylaşirsiniz.gerçekten çok Dostça Ve Seviyeli Bir Site Burasi.sizleri Aramizda Görmektende Son Derece Mutlu Oldum.
ATA ERDOĞAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2008, 17:19   #3
lineerman
Çımacı

lineerman kullanıcısının avatarı

aramıza hoşgeldiniz...
lineerman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2008, 18:04   #4
Teaser
Kaptan

Smile Aramıza Hoş Geldiniz

Öncelikle cennetlik evladınıza Allah'dan Rahmet dilerim.Eşimde Samsun Doğumlu ama Sinop'da büyümüş.Bölgenizden gelecek avlak yerleri ve teknikleri haberlerini izleyenlerin başında olacağımdan emin olabilirsiniz.Katılımcı ve Paylaşımcı olmanız temennisiyle...Saygılar...

DUR YOLCU , BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK, BİR DEVRİN BATTIĞI YERDİR.

EĞİLDE KULAK VER BU SESSİZ YIĞIN ,BİR VATAN KALBİNİN ATTIĞI YERDİR.
Teaser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2008, 19:08   #5
balıkcı omer
Tayfa

değerli abiciğim mufi mesajını aldım selamın başım üstüne en kısa zamanda iletirim inşallah allaha emanet ol.

BALIKCILARIN EFENDİSİ

(MEVLANA)
Eski 22-01-2008, 19:40   #6
balıkcı omer
Tayfa

dostlar sağolsun beni arnıza kısa zamanda kabül ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana tabiki bende sizlerden birşeyler öğrenmek istiyorum.ben bir amatör balıkcı olarak yanımdaki malzemeyi hiç tanımadığım balıkcıyla palaşırım bu beni çok mutlu eder paylaşımcılık çok iyidir.balığı umduğun zaman değil bulduğun zaman yersin.hepinize rastgelsin.selamlar allaha emanet olun.

BALIKCILARIN EFENDİSİ

(MEVLANA)
Eski 22-01-2008, 20:13   #7
ibrahimz35
Moderator

ibrahimz35 kullanıcısının avatarı

Ömer abi öncelikle oglun icin Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ne mutluki bize aramıza senin gibi dogaya saygılı insanlarla paylasmayı seven bir balık dostunun katılması.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ibrahimz35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2008, 16:24   #8
Rauf
Guest

Ömer kardeşim hoş geldin bir müddet evde değildim üyeliğini yeni öğrendim umarım ilgi, alaka ve paylaşımı burada bulursunuz oğlunuz icin taziyelerimi kabul ediniz.iyi günler dilerim.
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2008, 20:26   #9
paşalı
VİP

paşalı kullanıcısının avatarı

Ömer kardeşim öncelikle kaybettiğin oğlun için baş sağlığı dilerim.Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin.Allah kimseye evlat acısı vermesin.Aramıza katılmakla çok iyi ettin bütün arkadaşlarımız gercek içtenlikte arkadaş canlısı olup,güzel ve sıcak paylaşımları arasında huzur bulacağınızdan eminim.Tekrar aramıza hoş geldin deyip,katılımlarının devamını dilerim.

paşalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-01-2008, 20:38   #10
Taygun KOCABIYIK
ADMİN

Taygun KOCABIYIK kullanıcısının avatarı

Alıntı:
paşalı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ömer kardeşim öncelikle kaybettiğin oğlun için baş sağlığı dilerim.Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin.Allah kimseye evlat acısı vermesin.Aramıza katılmakla çok iyi ettin bütün arkadaşlarımız gercek içtenlikte arkadaş canlısı olup,güzel ve sıcak paylaşımları arasında huzur bulacağınızdan eminim.Tekrar aramıza hoş geldin deyip,katılımlarının devamını dilerim.
Turgay abi dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Yalnız şu mercanlar neden sana yakalanmıyor ben hala onu çözebilmiş değilim
Tekrardan hoşgeldin Ömer abi

Her türlü sorun, soru ve iletişim için
-www.facebook.com/taygun.kocabiyik
Taygun KOCABIYIK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları