|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba. Ben Erdem Erdoğdu zeki de derler bana ben sadece terkos durusu gölünde avlanıyorum bazen boş zamanlarımda kuzenlerimin 2 adet teknesi var Turna balıgı tutmasını Çok seviyorum o kaşığa dolaşmayı hiç birşeye değişmem...Bazende kıyıdan çapak yakalamak hoşuma gidiyor Ben kaşık oltası ile Levrek yakalamış adamım be!
![]() Ben 17 yaşında bir gencim.İst. da lisede eğitim görüyorum . Balık tutmak En büyük hobilerim arasında iyide tekne kulanırım ![]() Teşşekür Ederim Erdem ERDOĞDU |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bundan sonraki avlarınızı fotolarla süsleyip yöntemlerinizle anlatınca hepimiz zevk duyarız.Sevgiler...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Erdem kardeş.Güzel av görüntülerini izlemek dileğiyle.rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin erdem paylaşımcı, katılımcı olman dileğiyle
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() s.a
erdem kardeş durus nun neresinden turna avlayabilirim arnavutköy üzerinden yolu tarif edebilirmisin |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arnavutköyden sonra tayakadın ve terkos a ulaşabilirsiniz,arnavutköyden 500 evlerden geçiyor Karaburun-bayrampaşa ona binin gölün önünde inersiniz.Arnavutköyden tayakadına gidip oradan da terkos a gidebilirsiniz
kolay ve rast gelsin. ErdeM Erdoğdu |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Durusunun şuan kıyı kesiminden olta ile at çek turna olmaz ancak bir tekne ile veya gölün girişinin ilerisinde kale var oradan rahat rahat at çek yapabilirsin kardeş bolşanslar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Erdem hoşgeldin.başarılar dilerim
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
merhaba arkadaşlar bende aileden gelme bir balıkçı olarak aranıza yeni katıldım. | scana_07 | Tanışma | 8 | 09-10-2009 15:29 |
Herkese merhaba. Turkiyenin 1 numara balık hastasından | Awesome John | Tanışma | 122 | 24-06-2008 17:42 |
S.a Herkeze Merhaba | hijacker54 | Tanışma | 2 | 16-11-2007 12:31 |
herkeze merhaba | RULUDAG | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 29-04-2006 01:56 |
herkeze merhaba | yusuf | Tanışma | 8 | 07-11-2005 06:35 |