|
Resmi Avcılık Duyuruları Sirküler, yasaklar ve benzeri konular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar 1 yıl dan beri balığa gittiğimiz balıkçı arkadaş artık oltay la balığa çıkamayacağımızı söyledi . cezası 5.000 ytl .. askeriye kesiyormuş .. ben acaba sallıyomu dedim araştırdım harbiden 3-5 balıkçıya yazmışlar
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Değerli Genco arkadaşım konu karma karışık duruma geldi. Sana yardımcı olmak adına bu iki link sana yardımcı olacaktır kanısındayım. RASTGELSİN
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haldun abi galiba haberin yok bu konular iptal oldu.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben anlatamadım bize değil balıkçılık yapıp bizi denize götüren arkadaşlara yazıyorlar ve her ceza 5.000 ytl .. kimse oltacıları balığa götürmüyor burada ..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sanırım her BaLıkçının teknede çıkartabiLiceği baLıkçı oLmayan kişi sayısı max 2 bundan fazLası cezaya maruz kaLıyor sanırım öyLe birşey hatırLıyorum.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Balığa çıktığınız tekne şayet balıkçı teknesi ruhsatına sahipse bırakın sizi balığa götürmeyi, ailesini bile o tekne ile gezdiremez. Bu durumda balığa çıkmak isteyenlere bir yol kalıyor. Gidip en yakın liman başkanlığına müracaat edip bir miço ehliyeti çıkarmak. Şimdilik durum bu gözüküyor.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Bu konu ciddi bir konu. Bu konuya ciddi ciddi eğilmek isteyenler için önerim: Şuralarda gezinmeleridir: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu gezinmelerini "başarıyla" tamamlayanlar ( ![]() Çok keyifli sularda, rahatça avlanabilirler ![]() Sevgiler, Oral
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
AB uyum yasaları gereği bu kanunları çıkardı bu günkü hükümet.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Oral bey.. verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. Ancak Üniversite mezunu ve de aynı zamanda Üniversitede çalışıyor olmama rağmen verdiğin adreslerde "başarıyla" gezinmeyi tamamlayamadım.. Ne yapsak acaba..
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nasıl oldu Anlamadım | Gazi | Malzemeler ve Bakımları | 6 | 02-08-2007 11:21 |
turna böyle birşey olamaz | barış06 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 01-02-2007 09:51 |
olmaz böyle birşey | kturkol | Videolar | 1 | 26-01-2007 09:09 |