|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() karaköyde kıyıdan istavrit avı 1 tanede sardalya geldi 1 adette trakonya tuttum ve çok kötü çarptı ama onun resmiyok
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Burak YAZLAR İstanbul 1987 Bu mesaj en son " 13-06-2008 " tarihinde saat 20:32 itibariyle kardanadam tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar dikkatlice baktığınızda sardalya balığının sırtında ay yıldız var bende yeni farkettim
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() burakcım paylaşımın için teşekkürler afiyet olsun güzel av bende zaman buldukça beşiktaşa gidiyorum..
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() burak kardeşim paylaşımın için çok teşekkürler.tebrik ediyorum ve daha iyi avlara diyorum.
![]() ![]() saygılar sevgiler |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() resimleri normal boyutlarında tekrar yükledim büyültüp bakabilirsiniz
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ben olsam önce beni çarpanın eşgalini verirdim
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() evet burak abi senin dediğin gibi ay yıldız var tebrikler..
saygılar.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() valla normalde iğne batsa hiç acımazdı çünkü alışkınım ama bu çok fazla acımıştı
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() bende cuma günü kuruçemedeydim amanın ne balıklar atlıyordu 3 kilo istavrit 4 levrek 3 tanede mezgit geldi
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
29 Haziran 2008 - İstavrit Avı - İzmir/Çalı feneri | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 05-07-2008 22:11 |
istanbul kıyıcıları | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 03-02-2008 03:06 |
istanbul kıyıcılar.. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-01-2008 09:43 |
3.2. istanbul boğaz | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 06-02-2007 17:17 |
sahte yem istanbul??? | ilhanmania | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 3 | 19-04-2006 18:22 |