|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() eğer kabul ederseniz aranıza çeşmeden katılmak istiyorum.
yaz kış çeşmede yaşıyorum. 38 yaşındayım. mimarım. evliyim 7 yaşında bir oğlum var. denizi ve doğayı çok seviyorum. amatör balıkçı aday adyıyım. 3.75 mt 5 bg polyester tekne aldım. fırsat buldukça denize çıkyorum. sizin gibi ustalardan öğrendiklerimle amatör balıkçı adayı olabilmeyi umud ediyorum. saygılarımla..... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza Hoşgeldiniz
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Hoş geldiniz mimar bey
(isim belirtmediğiniz için böyle hitap edebildim) Selamlar Saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Mimar bey hoş geldin.Biz de inşaatçıyız balıkçıyız.Ama biz izmirde balığı zor buluyoz tekneyle gittiğimiz halde fazla iyi balık yok. Çeşme balığın cenneti iyi avlar yapabiliyormusun? selamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() öncelikle çook acemi olduğumu söyleyeyim. kim ne dediyse aldım teknenin içinde oturacak yer kalmadı.. kutular dolusu malzeme.havanın durgun olduğu pazar günleri sabah 10 dan akşam 7 ye kadar sırti çektim . bir kez bile vurmadı.
söylenenleri kağıda yazıp tatbik ettim yine olmadı. eagle 168 balık bulucu aldım c.tesi yada pazar günü kısmetse denicem.değerli bilgilerinize ihtiyacım olacak. tekne almadan önce kıyıdan isparoz dedikleri balıktan tutuyordum . kıyamayıp denize atıyordum. teknik açıdan her şey tamam gibi iş bilgiye kaldı. saygılarımla.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlk yanlış
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
VİP ![]()
|
![]() Oranj kardeşim aramıza hoş geldin.Katılımcılığının devamı dileklerimle.Bu arada imza ayarlarını yaparsan hitapta kusur edmeyiz.Sevgiler.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hoşgeldiniz, iyi sohbetler dilerim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz.....
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz Önder; ben de Çeşmedeyim her yıl Mayıs'tan Ekim'e kadar. Bir gün biryerlerde mutlaka görüşürüz denizde
![]() Kolaygelsin...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |
çeşmeden selamlar | ahmet horasan | Tanışma | 14 | 05-12-2008 21:58 |
selamlar | eyupgokay.tr.gg | Tanışma | 9 | 04-09-2008 20:39 |