|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar
geçen hafta hem mangal sefası hemde balık tutmak amacıyla seferihisar doğanbey mevkiine gittim doğanbey çıkış lambalarına gelmeden bir azmak denize bağlantısıda var hatta giderkende yanımda ekmek,palet yem,boru kurdu ve solucan götürdüm bir kaç oltayı atıp bıraktım kıbrıs yöntemiyle sarı kulak kefal dip oltası boru kurduyla lidaki palet yemlede ufak levrek aldım gayet bereketli bir gündü... karanlık çökene kadar bekledim oltalarımı toplayıp tamamını 7 numara sinek iğneler kullanarak dip şekline çevirdim ve solucan taktım teker teker atıp zil takmayı ihmal etmedim abi mükümmel tatlı su yılan balığı aldım boyları 50-60cm var bir tanesi nerdeyse 2 kg geliyor şiddetle tavsiye ederim ............................ |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bende yazın iskenderunda bu dediğin yılan balığının yaklaşık 3 kg kadarını tuttum ve ben böyle korkmadım. Resmen canavar gibiydi seni tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler eline sağlık. resimlemen mümkün olmadımı görmek isterdik
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ,,,,, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] umarım bakıyorsundur |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ederim abi bu arada yılan balığı gercekten mükemmel keyifli bir av oluyor.
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() ellerinize sağlık ama ben olsam çoktan salmıştım canavarı
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ellerine sağlık hocam!!!
Ancak o resimlediğin arkadaşı ne yaptığını merak ettim umarm bir işe yaramıştır yada yaramadıysada geri salınmıştır yoksa yazık olur!!! Diğerlerinin resimlerinide paylaşsaydın daha iyi olurdu!!!
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Vedatcım baya bir çeşit yapmışsın tebrikler.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yılan balıgı gayet guzelmıs... umarım mangalda zıyafet cekmıssındır
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende çok yakalıyorum ama gündüz değil resim gerçekmi
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yılan Balığı | ismail2776 | Su Ürünleri | 1 | 14-06-2009 14:47 |
tatlı su yılan balığı resimleri | phvedat | TATLI SU AVI | 2 | 27-11-2008 20:12 |
Yılan Balığı | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 21 | 11-07-2007 12:11 |
Yılan balığı avı... | katiti | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 28-04-2006 05:40 |
Tatlı Suda Yılan Balığı Avcılığı | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 10 | 29-03-2006 16:56 |