|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sabah at-çek ile aldım ne olduklarını bilmiyorum. yenirmi? kediler mi yer?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() çok cesur balıklarmış gerçektende.kaya balığına benziyorlar. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alper abi büyük geçmiş olsun bu balıklar trakonya eğer sırt dikenini soksaydı şu an başka türlü bir mesaj yazıyor olacaktın.
Çok zehirli bir balık ama eti lezzetli yiyebilirsin. Sırtındaki siyah 3 dikene çok dikkat et.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol taygun...yendiğine eminsin dimi? bende sorun yok.. vejeteryan kişi olarak
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yemede sorun yok, sadece sırt dikenleri battığında ciddi anlamda ağrı çektiriyo, şişkinlik yapıyor hatta alerjik bünyelerde kalp krizi bile yaratabiliyor.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ilginç sahteye atlayan trakonya,genelde 35 ve daha derinlerde bulunur.harika eti vardır.taygunun dediği gibi ensesindeki ve gaslamasında bulunan iğnelerine dikkat.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alper hocam denizden babam çıksa yerim mantığından hareketle yiyelim derim taygununda dediği gibi iğnelere dikkat afiyetle yensin derim eline sağlık daha iyileri rastgelsin!!!
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alper sen direkten dönmüşsün,haberin yok.Aman gözüm dikkat et,Bu balıkları karından tutmuşsun bilmeyerek,normal olarak çırpındı diye avuşlasaydın.feleğin şaşardı.Neyse sana geçmiş olsun. Eti yenir.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() arkadaşlara katılıyorum
balığın sırtında üç diken var çok tehlikeli ve genelde kumsalda yaşıyor yoncaköy sahilinde çok fazla var yakaladım ama yemedim ne ilginçtir ki balığı salınca direk kendini kuma gömüyor |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ne Balığın Türü Ney ? | TuqruL | Deniz Balıkları | 29 | 23-11-2012 16:23 |
Bu balığın cinsi nedir? | enes0000 | Tatlı Su Balıkları | 25 | 16-09-2011 16:17 |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
bu balığın türü nedir? | ORUC_REİS | Tatlı Su Balıkları | 1 | 19-07-2009 21:37 |
Balığın Anatomisi | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 29-01-2006 23:35 |