|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() raglou silikon balıklar görevi tamamlamıştır....
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() masallah ne guzel balıklar onlar öyle
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() 13 parca güzel levrekler.. Tebrıkler, bereketli av olmuş
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler Ozan kardeşim paylaşımlarını anlatımlı yaparsan daha bir zevkli olacak.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() levrekler akşam saatleri kıyıdan raglou 6.5cm silikon balıklar ile hafif dalgalı iskenderun körfezinde tutulmuştur
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Ozan Merhaba...
Öncelikle keyifli avından dolayı kutlarım... anladığım kadarıyla Levrekleri keyifle kandırmış ve bizlere sevincini paylaşmak üzere sunmuşsun... Lakin aklıma takılan; asla ve asla seni üzmemek istediğim bir konu var.. Biz amatör balıkçılarız.. Bu amatör balıkçılığımızı burada bilgi, tecrübe ve "ETİK" Konudaki eksikliklerimizle tamamlıyoruz... Lütfen sitemizde de geniş bir anlatımla yer alan amatör balıkçının av limitlerini bir kez daha oku... senden bir arkadaş, bir kardeş ve bir site paylaşımcısı olarak rica ediyorum.. Yakaladığın Levrekler buradan fotoya yansıdığı kadarıyla ? şüphe taşıyor... Bu yazdığımdan şöyle bir anlam çıkarma; BEN BUNDAN SONRA YAKALaRIM AMA BU SİTEYE KOYMAM"... sakın böyle bir sonuç çıkarma.. Lütfen bu kuralların felsefesini anlamaya çalış.. Başarılı avlarını canı yürekten kutluyorum.. En samimi dileklerimle devamını diliyorum.. Rastgele..
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
GÖRMÜŞ OLDUĞUN BALIK CETVELİ TÜRKİYE BALIK ATLASI DERGİSİNİN EKİDİR... YUKARDAKİ BALIKLARIN EN KÜÇÜĞÜ 20CM EN BÜYÜĞÜ 30CM ARAŞTIRMA YAPMADAN FELSEFE YAPMAYIN YİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM (AVLARKEN YANINIZDA MUTLAKA BULUNSUN) Bu mesaj en son " 30-03-2009 " tarihinde saat 11:27 itibariyle ozanulas tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
" ![]() ![]() Daha büyüklerini yakalaman dileğiyle...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Ozan bey.Ama Levent beyin ikazınada katılmamak elde değil.Avlarının ve raporlarının devamını dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30/03/2009 levrekler silikon raglou.. | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 21-04-2009 10:35 |
Levrekler Çıldırmış Olmalı :-) | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 16-12-2007 13:31 |
03.09.06 sasi ile levrekler. | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 05-09-2006 20:08 |
Aliağadan Levrekler | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 22-06-2006 11:41 |
Etobur Levrekler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-12-2005 07:36 |