|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teknenin ilk hali,
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] önce polyesterden yarım kamara yaptırıldı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] krom korkuluklar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] brandası yapıldı, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sis sonrası yaşadığımız kazadan ders aldık, sinyon fenerleri takıldı, içeriye aydınlatma yapıldı. Zehirli boyası da atıldı, Nasipse bu hafta denizle buluşturuyoruz. sıra balık resimlerinde
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Salih abi maaşallah.. Çok güzel olmuş..
Allah kaza bela vermesin.. Trofelerini bekliyoruz.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih abi hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Bol nasipli avlarınız olsun . Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Salih Abi, maşallah çok güzel bir tekne olmuş.
Artık rahat bir şekilde balığa çıkabilirsin. Resimlerini dört gözle bekliyoruz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
İnan denizden uzak olmak çok canımı sıkıyor. beraber avlanmak nasip olur insallah, müsait olduğumda mutlaka haberleşiriz. pazar günleri dersler var sadece c.tesi o da hava müsait olursa ![]() Alıntı:
rastgele Alıntı:
yağmur çamur uğraşmaktan gına gelmişti. branda içine çöküyor her seferinde içinde su atıyorduk, kesin çözümü böyle buldum. umarım pişman olmam, rastgele
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Çünki darılıyorlar hiç oltayı ziyaret etmiyorlar.. ![]() Üç aydan sonra ancak Cumartesi günü gidebildik ama maalesef.. Oradan biliyorum darıldıklarını .. ![]() ![]() Abi işaallah bende isterim seninle ve o güzel teknen ile av yapmayı .. Ama beni biraz çarpar tekne .. Havanın yatık olduğu bir zaman, (sanırım 2-4 e dayanırım) mutlaka seninle o zevki tatmak isterim.. ![]() Kal sağlıcakla .... ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih bey pek düzel olmuş, ellerinize sağlık. Kazasız belasız inşallah. Güle güle avlanın.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tekneniz çok yakışıklı olmuş Salih bey.Sandal formundan çıkmış adeta.Allah sağlık sıhhat ve bereketli av yapacağınız günler nasip eylesin.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Abi cidden evrim geçirmiş tekne
![]() Ve harika olmuş bence de. Tebrik ederim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah. Bol ve iri balıklı avlarınızı bekliyoruz nasipse.
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Salih kaptanım tekne harika olmuş, inşallah kazasız belasız güzel avlar yaparsınız.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni Tekneyi Denedik. | Mehmet Özarslan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 31-12-2009 10:43 |
Bu Balığı Kofana diye aldım.Doğru Mu? | avcı22 | Su Ürünleri | 20 | 27-02-2009 21:02 |
tekneyi aldım sonunda | yilmaz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 35 | 28-05-2007 15:37 |
Kayık aldım Sizce nasıl ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 02-11-2005 12:34 |