|
Satıyorum 2. el yada kullanılmamış malzeme arayanlar, satanlar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Dostlar bizim emektarı Kullanmadıgımız için satma kararı aldık
9luk pancar motor oguz şanzıman marş şarzı seyir lambaları herşeyi tamdır garmin f90-f160 uyumlu gözü vardır ekranı bozuldugu için ekranı kullanılamaz [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Özbek akkum limanda yeri vardır resimlerde boyası ve zehirlisi yıpranmıştır alacak kişye bakımları yapılarak verilecektir 1999 yılında imal edilmiş olup 5.500 tl dır
Denizkızı35 Bahar&Gökhan Özbek-Urla-İZMİR 0506 854 17 22 ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 10-05-2010 " tarihinde saat 22:39 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bahar abla hayırlı satışlar. Fiyat bilgisinide verirsen satışı daha kolay olacaktır.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırlı müşteriler
Alana ve satana hayırlısı olması dileklerimle.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bahar hanım,
İnsallah alan arkadasımızın balık avlarınıda bol bol balık yakalaması ve ıyı gunlerde kullanması dılegımle hayırlı olsun her iki tarafada insallah ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hayırlı satışlar diliyorum. Limanda yer konusu gerçekten çok önemli teknenin bu avantajının oluşu alıcak kişiye gerçekten çok faydalı olucaktır, çoğu limanda doğru düzgün yer kalmaması söz konusudur..
Fiyat konusunda da bilgi verirsen ablacım satış işin daha çok bilgilendirme sağlanmış olur.. Hayırlı satışlar diliyorum..
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() Deniz kızı hayırlı müşteriler....
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bahar kardeşim hayırlısı olsun,
fiyat olarak ne düşünüyorsunuz öğrenebilir miyim? C.tesi günü çok yorgun olduğum için çayınızı içemedim, Gökhan kardeşime nazik daveti için teşekkür ederim. bir dahaki sefere mutlaka beraber çay içer sohbet ederiz. hersey gönlünüzce olsun .
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
abi tekne için 5.500tl istiyoruz Teşekkürler kaptanım fiyatı 5.500tl
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hayırlı olsun fiyatı nedir acaba uygun olursa düşünebilirim
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hayırlı müşteriler dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı'nda Teknesi Olan Arkadaşlar... | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 21-01-2010 17:12 |
Çeşmealtı'nda teknesi olan arkadaşlar... ! | Çağatay | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 06-08-2009 16:20 |
ahşap teknemi polyester kaplatmak istiyorum | mehmeterhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 29-07-2007 09:11 |
yemleme teknesi | mufi | Diğer Malzemeler | 6 | 29-05-2007 06:57 |
DUYURU teknesi olanlar | levrek | Resmi Avcılık Duyuruları | 23 | 06-04-2006 05:38 |