![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
arkadaşlar daha önce böyle bir konu varsa affola. uzaktan kumanda yemleme teknesi |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bir sistemmiş muvaffak abi senin kulvarda iyi iş yapar gerçekten..
![]() Teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() abi bide sirtı çekerse varya offf ki offf...teşekkürler...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muvaffak abi,sazan avında kullanılıyor,bir malzemecide satıldığını görmüş o an için ilgilenmemiştim.Ama tekrar aramaya başladım bir haftadır,bulamıyorum.İznik gölünde alışılanın aksine sazan kıyıya pek yanaşmıyor,hatta size enterasan gelebilir,oğlum kano ile oltayı alıyor,ben kıyıda, misinanın balıkla oynayacağım kadarına kadar sağdırıp,öyle attırıyorum dibe,ben bu gölde 100 mt den yakın sazan çekemedim.o alet lazım sezonda bana,hem yemleme hemde oltayı istenilen yere bırakmak için birebir,yada alacağız uzaktan kumanda bir oyuncak tekne kendimiz , tadilat yapacağız
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi anladığım kadarıyla bu tekne iş yapacak gibi ama balıkçılık malzemelerinin en ucuz olduğu ingilterede bile 350 £.... rastgelsin....
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi nerden buldun bu aleti yaaa
vay be adamlar neler yapiyo....
![]() |
![]() |
#7 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
yemleme? | atalay | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 2 | 26-11-2007 11:55 |
Yemleme (mazmuz)nin faydaları. | nevzat | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 4 | 27-04-2007 09:57 |
Tatlısularda yemleme | hhlevent | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 4 | 28-12-2006 09:56 |
DUYURU teknesi olanlar | levrek | Resmi Avcılık Duyuruları | 23 | 06-04-2006 05:38 |