|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu gün Manisaya gittim. Hasan kalfa ve Kamil hocayi görmeye tanişmaya.. beni cok güzel agirladılar sag olsunlar tanıştık ordaki av bayisindem malzeme aldım akşam üstu Apo abi geldi kahveye onlada taniştim cok güzel bir gun gecti, ben kendi adıma taniştıgıma cok memnun oldum. Beni cok iyi agırladılar teşekkür ederim kendilerine. Resimler cektik, kamil hocada en yakın zamanda yükler her halde..
orhan yıldız 1964 izmir kan gurubu 0 rh 05327851136 Bu mesaj en son " 19-07-2010 " tarihinde saat 23:44 itibariyle Kamil ESEN tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan abi,ne iyi ettinde geldin.Beraber güzel bir güne imza attık sayende.Yine bekleriz,herzaman gel..
Bizim semtteki balıkçı arkadaşların çıktığı kahvede Hasan abi ve ben Orhan abiyle tanışırken. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha sonrada Aptullah abi ve Muhtarımız Oktay abinin yanına uğrayıp sohbet ederken... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel görüntüler gerçekten
![]() ![]() Güzel abilerimle Manisa bir başka güzell ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah muhabbetinizi arttırsın gönüllerin birlikte olmasından candan yapılan sohbetten daha güzel ne var ki bu dünyada..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Hay maaşallah Allah Muhabbetinizi arttırsın..
Balık sevdası böyledir işte.. Sevdalıları sadece Balıklarla Buluşturmaz Dost da Edindirir.. Paylaşım için teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet necati kardeşim tanışmak cok güzel inşallah seninlede tanışırız
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gelmek isteyen arkadaşlara her daim kapımız açık.Bir gece atlayın arabalara buyrun gelin kaynattıralım.Özlemişiz sohbeti..
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel kareler doğrusu
Orhan abi keşke çalışma saatleri bittikten sonra gelebilseydiniz sizinlede tanışma fırsatımız olurdu,nasip bir dahaki sefere inşallah diyelim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() helal olsun orhan biladerim
![]() ![]() ![]() sanaldan çıkıp gerçek hayattada biraraya gelmek çok güzel oluyor.allah muhabetimizi bozmasın diyelim. ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet hasan tertibimsadece sanalda degil reyaldede bir araya gelip tanişmak lazim yeterki insanin icinde olsun her yere gider kanı ısındımı tanışmak icin bu benim kendi düşüncem
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |
<= Manisa/Salihli 16Kg Yayın Avı Videom => | dizel45 | Videolar | 15 | 14-02-2010 23:37 |
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı | dizel45 | TATLI SU AVI | 10 | 31-01-2010 21:09 |
Manisa spil milli parkı | Kamil ESEN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 28-01-2010 16:54 |