|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() slm dostlar ben salım bayadır sıteye bakınıyorum ama cozemedıgımden pek aktıf olamıyorum ben her hafta suleymen karabulut(kaptan karabulut) abımle guzel saatler gcırıyorum denızde ama bu hafta suleyman abım dolu oldugu ıcın bi ıldırı yı denıyelım dedık ve cok buyuk haz aldım ben kendı adıma su ana kadar en buyuk balıgımı tuttum ve ıns sonrası gelır
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sonuçta deniz her yerde deniz mantık olarak ama Ildırı farklı bir yer
![]() Birkaç fotoğraflada süsleseydiniz konunuzu harika olurdu. Paylaşım için teşekkürler. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
07.08.2010 Ildırı az ama öz oldu.. | brkknc | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 20-08-2010 15:53 |
Ildırı gece avı.. | brkknc | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 28-05-2010 15:46 |
3-4 Nisan - Çeşme / Ildırı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 11-05-2010 15:54 |
24/08/2008 Ildırı raporu.. | dersuuzala | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 01-10-2008 08:50 |