|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Herkese Selam..
Dayanamayıp Yalçın, Yüksel ve ben 07.08.2010 ctesi gece Ildır`a gittik gene. Solunar takvimine göre aysız ama balık için uygun olarak gösteriliyordu. Hava çok durgundu çok hafif güneybatı vardı. Yem olarak mamun, sülünez ve çimçim kullandık. Akşam 18:00 den sabah 04:30`kadar hiç bir şey yoktu bir kaç haraminin dışında. ümitler yerle yeksan iken sabah safak sökmeden önce resimde görmüş olduğunuz balıklar geldi. Süpriz değişik bir balık yoktu. Az ama öz oldu..Bu avda yeni aldığım Ryobi Ecusima 8000 VI makinamı deneme fırsatım oldu. Kesinlikle tavsiye ederim çok güçlü, sarımı yüksek, kullandığım kadarıyla sağlam bir makina büyük olan karagözleri bile hiç zorlanmadan yukarı aldım, özellikle kalama bırakırkenki sesi pek güzel..Bu makinayı bana tavsiye eden Necati hocama ayrıca teşekkür ederim..Herkese iyi avlar hayırlı günler dilerim.. ![]() ![]()
![]() ![]() Burak EKİNCİ İzmir/Karşıyaka 15.11.1973 B RH- Bu mesaj en son " 09-08-2010 " tarihinde saat 10:11 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Burak sıcağa rağmen nevale çıkmış,
paylaşım için teşekkürler, bu arada ryobi makineyi kaça ve nereden aldığını bizlerle paylaşır mısın? daha niceleri rastgele ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Burak abi maaşallah ıldırın karagözlerini almışsın vesselam..
Makinadan da memnun kaldığın için sevindim.. Açılış iyi olmuş daha güzel ve irileri ile karşılaşman dileklerimle.. Resimleri düzenledim bilgine .. Hasır şapka sıcakta pek güzel olmuş.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler balıklar çok güzel görünüyor.Bir daha ki sefere ıldırın paşalarını alırsın inşallah...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bence güzel av olmuş.Az demişsin ama hiçte az sayılmaz
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() burak abi nafaka cıkmış
![]() afiyet olsun.
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Salih abi hava felaket durgun bir o kadarda sıcaktı elden gelen bu oldu genede çok şükür tavayı kokuttuk..oltayı Kemeraltı Oltacı`dan 70 tl ye aldım, hayırlı günler hayırlı avlar dilerim..
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol Gönenç kardeşim hep o niyetle gidiyoruz ama nafile kısmet işte hayırlı günler dilerim..
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol Kamil abi az dememin sebebi 10 saat tırışkalarla uğraştık yoksa kiloda iyi oldu karnımız doydu neticede, iyi günler dilerim..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26.06.2010 Ildırı (İZMİR) Gece.. | brkknc | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 07-07-2010 18:36 |
29.05.2010 Ildırı /İZMİR Gece Avı.. | brkknc | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 04-06-2010 10:46 |
Çeşme Ildırı 16 Mayıs 2010 | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 18-05-2010 09:51 |
01.04.2010 Çeşme Ildırı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 05-04-2010 17:33 |
14.03.2010 Çeşme-Ildırı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 19-03-2010 00:08 |