|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() selam abiler ben örgü misinalar atçek için makinada kullanıla bilirmi onu merak etiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekküt ederim saygılarımla.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Benzer bir konu işinize yarayacak bilgiler var ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bu konuda at çekte örgü misinadan başka bir sey kullanmayan yasin sana yardımcı olacaktır.ben gördüğümü yazayım.daha uzağa hafif yemi atabiliyorsun.sahtenin gelişini o kadar güzel hissediyorsun ki şaşırırsın.dezavantajı çok pahalı olması
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() birde düğüm olursa açma şansın yok.nadiren düğüm oluyor.müthiş kuvvetlilr.balığın koparması imkansız gibi.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Normal makinede örgü misina düğüm olursa çok zor açılıyormuş.Bende öyle duydum.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() düğüm olursa ben direkt koparıyorum
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() kesinlike örgümisınayı tavsıye ederim hatta at çekte normal mısına hiç kullanmıyorum desem yeridir.Akın abininde dediği gibi hem daha uzağa atabiliyorsun hemde aksıyonu cok daha iyi verebiliyordun orgü mısına ile.Herkesin dediği gibi tek sorunu karişinca acılmaması bunuda her atıstan sonra makınayı sarmaya başalamdan mısınayı elinle klavuza oturman bu sayede atıs esnasında karışmayı önleyeceksin.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Birde kopma derdi yok nadiren kopuyor.düğümü normal mısınaya göre daha sıkı atmak lazım çunku hemen kayıp açılabiliyor dikkatli olmak lazım.
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muammer misinayı elle klavuza oturtmalı derken kasıt nedir?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Miço ![]()
|
![]() örgü misinayı, sarma telindeki yerine, misina sarma klavuzuna, demek istemiş mami Ahmet bey.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Örgü misina ile at-çek yapılabilir mi? | araştırıcı | AT-ÇEK | 23 | 03-02-2012 22:14 |
Örgü misinalar | balıkcı | Misinalarla İlgili Herşey | 65 | 25-02-2008 17:10 |
örgü ipi rat(kamış) ile uzağa atma sorunu. | karakayalı | Misinalarla İlgili Herşey | 4 | 26-04-2007 11:02 |
Örgü Misina Ne işe Yarıyo?? | Taygun KOCABIYIK | Misinalarla İlgili Herşey | 13 | 28-12-2005 02:12 |