|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() güzel bir bahar havasında biraz gezip temiz hava almaya çıkmışken paşa team'i ziyaret ettik. onlar paşaları çekti bizde eşlik ettik. balık yine bahaneydi sohbet de şahane birkaç fotoğrafıda sizlerle paylaşalım esen kalın.
![]()
Bu mesaj en son " 31-10-2010 " tarihinde saat 19:11 itibariyle xnode tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Banned
|
![]() Kuzen diğer fotoları paylaşmaya vakit mi yetmedi
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Önder abi Misafir her zaman baş ustune ..
Katılımın ve konun için teşekkür ederim.. Seyrittiğin video ve resimler yolda .. Biraz belgesel görümüne getirdikten sonra sizlerle paylaşacağız.. Güzel bir paylaşım için Biraz sabır ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() senin kıyı balıkçısı olmadığını biliyorum ve sen buna rağmen bizler için kıyıya geldin çok sevindim sevinmesine ama fazla ilgilenemedim hatta ayrılırken kahvede buluşup tekrar çay içeriz dedim ama malesef buluşamadık onun için çok üzüldüm ![]() ![]() bu arada duydunmu bilmiyorum ama senin ata(oğlun)güzel bir balık kaçırmış ve sana baya sitem etmiş. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bir gün olduğu belli oluyor.
Resim ve videoları bekliyoruz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Paşa Team 16-05-2010 Avı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 45 | 27-07-2010 09:24 |
Paşa Team Karareis'te... | discus | DENİZ AVI KARADAN | 50 | 29-03-2010 21:13 |
Bir Başkadır Paşa Team | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 19-02-2010 10:03 |
14.02.2010 Paşa Team | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 15-02-2010 17:32 |
Paşa Team Nostalji 1 | ofturkol | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 05-11-2009 22:23 |