|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Yer:Uzunada
Yem:Sülünez,Mamun Uzunada yine bizlerden bereketini esirgemedi, kısa metraj bir av yapmamıza rağmen herkesin tavası doldu denilebilir. 35 ad. Mercan ve karışık olarak karagöz, istavrit, barbun ve gopez aldık. Sabah 6:00 sularında yoldaydık, küçük bir aksilik yüzünden 8:30 gibi denizdeydik, öğlen 14:00 de bir arkadaşımızın işi dolayısı ile karaya çıkmak durumunda kaldık, sahil güvenliğin sıkı kontrolü vardı, hemen hemen her tekneye yanaştılar, ağırlıklı olarak mercan aldık, lidaki çok seyrek geliyor, ama yavaş yavaş başlayacak gibi sanki. Aşağıda bir kaç fotoğraf var, herkese Rastgelmesi dileğiyle.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02.02.1975-----Ufuk ÖNEL [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 08-11-2010 " tarihinde saat 08:07 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Resim boyutları düzenlendi.. |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler dostum kirmizilar harika daha iyi avlara bol sanslar avın hep böyle beretli olsun
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Hey, maşallah. Biz 12 mercan tuttuk rapor yazdık, siz maşallah malı külliyen götürmüşsünüz, tebrik ederim. Uzunada civarı benim eski avlaklarımdan ama avlanma yasağı sınırı artırıldıktan sonra bir kere gittim, onda da antenler mevkii hizasında askeri bota yakalandım. Bin türlü laftan sonra bizi cezai işlem yapmadan bıraktılar. İşin açıkcası artık gitmeye çekiniyorum. Yasak sınırı çizgisi değişken olsa da aşağı yukarı ortalama kıyıdan 1000 yarda yani 940 metre, neredeyse 1 km. Bu uzaklığın dışının zemin yapısı da genelde çamur ve balçık. Köstem batığı gibi balık yapan yerleri saymazsak. Siz, yasak sınırı dışında nerelerde avlanıyorsunuz merak etmedim de değil. Bir kez daha tebrik ediyorum bu güzel avınız için.
Bu arada forum yönetimi fotoğrafları küçültürse konu daha kolay izlenebilir.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
02.02.1975-----Ufuk ÖNEL [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 08-11-2010 " tarihinde saat 15:34 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() kırmızı olsun bizim olsun tüm ekibi kutluyorum darısı bizlerin basına oltanıza saglık
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
Ekibi kutlarım.. Özlemiştik kırmızıları gözümüz şenlendi.. Paylaşım içirn teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Ufuk tebrik ederim, kırmızılar çok güzel
![]() bu arada sahil güvenlikle ilgili bir sorun yaşadınız mı diye merak ettim, neler istediler ???
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu arada teşekkürler abi kırmızılar için..
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Maaşallah doğrusu. Tam bir mercan cennetinde avlanmış olmalısınız. Paylaşımınız için teşekkür eder, bereketli avlar dilerim.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler..daha iyileri sizlerin olsun..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
Uzunada-10.10.2010 | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 23-10-2010 23:18 |
8 Mayıs 2010 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 09-06-2010 19:42 |
Uzunada yaklaşma mesafesi | Salih Reis | Haritalar | 4 | 03-06-2010 07:01 |
30 Kasım 2009 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 06-12-2009 19:31 |