|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() fearles abi maşallah karelerden de gözüktüğü üzere mükemmel bir av yapmışsınız..
avın detaylarınıda anlatırsanız merakımızı gidermiş olursunuz.. imza ayarlarınızıda yaparsanız size daha iyi hitab etmiş oluruz.. paylaşım için teşekkürler
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
öncelikle hava gerçekten çok iyiydi uzun süredir böyle hava olmamasından dolayı yemcilerin önünde kuyruklar gördük, sabah suyunda mercan ve karagöz aldık, yemlerimiz sülünez, mamun, yengeç ve sardalyaydı. Yengeç çalışmadı, bir iki tane Lidaki aldık ancak Çipuranın Ç si yoktu, avlandığımız yer kayalıktı, çok güzel bir yer olmasına rağmen bir süre sonra İzmarit ve Gopez bastı, her yer değiştirdiğimizde Mercan almaya başladık fakat bir süre sonra Gopez ya da İzmarit basmaya başlıyordu..Bu balıklar müsaade etse yakaladığımız Mercan sayısı 40 ın üzerinde olucaktı, öğleden sonra etrafımızı yunuslar sardı, bu büyük bir sürünün göstergesiydi, 1 kez sırtı denedik ve 1 palmut aldık, malum yarın P.tesi olduğundan dolayı mazaretleri olan arkadallarımız vardı ve balığı bıraktık, zaten NASİBİMİZİ fazlasıyla almıştık (ve ben şu anda 2 Mercanı miğdeye indirdim ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşım,siz kimsiniz.Adınız nedir.Bu balıkların sadece resimlerini koymakla bizlerle birşeyler paylaşmış saymıyorsunuz kendinizi değilmi? Avınız için sizi tebrik ederim.Ama bize bu avınızın detayları ile ilgili birşeyler de yazsaydınız,bu güzel avınızda muhakkak sizlerden birşeyler öğrenirdik.Daha irilerinin rastgelmesini dilerim.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Özellikle palamuta bittim bizim buralarda nadir denk gelen bir balık, mercanlarda gayet güzel afiyette olmuş daha ne olsun
![]() tebrikler düzenleme: arada bir kaya barbunu gördüm onun için ayrıca tebrikler ![]()
Taygun KOCABIYIK 13/07/1988 İZMİR Her türlü sorun, soru ve iletişim için -www.facebook.com/taygun.kocabiyik Bu mesaj en son " 10-10-2010 " tarihinde saat 20:44 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() palamut dönüşe geçtiğimizde denk geldi, sürekli yunuslar sıkıştırdı bunları zaten, tek sırtı yaptık 1 tane alabildik, vakit olsa adet artardı diye düşünüyorum. daha büyükleri senin olsun ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() düzenleme: arada bir kaya barbunu gördüm onun için ayrıca tebrikler
![]() Taygun; ![]() ![]() o galiba intihar etti dostum ![]() bir geldi pir geldi ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() O bıyıkları nerde olsa tanırım
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel paylaşımınız için teşekkürler, daha güzelleri de rastgelsin.
Pazar günü bende o civarlardaydım. Sizin tekneyi gördüm gibi hatırlıyorum. Bizler akış ile avlandık sürekli hiç çapa atmadık. bir ara öğlen yanınıza kadar gelip oradan sonra akış yaptık. benim tekne de polyester ve yarım kamaralı ![]() rastgele ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
8 Mayıs 2010 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 31 | 09-06-2010 19:42 |
Uzunada yaklaşma mesafesi | Salih Reis | Haritalar | 4 | 03-06-2010 07:01 |
Bu akşam iş çıkışı uzunada açıklarına balığa gidiyoruz | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 07-05-2010 21:33 |
03.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 23-02-2010 10:14 |
30 Kasım 2009 Uzunada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 06-12-2009 19:31 |