|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar şimdi üye oldum aranıza yeni katıldım,amatör,zıpkınla ve oltayla uzun yıllardan buyana balıkcılık ile uğraşıyrum, burada birbirimize yardımcı olacağımız kanatindeyim, aranıza katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum,rast gele diyorum, umutlarınız ve hayalleriniz daim olsun diyorum ,
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz..
imza ayarlarınızı yaparsanız (isim, yaş ve konum) sizi daha iyi tanımış ve hitapta kusur etmemiş oluruz.. keyifli paylaşımlar..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz sizede rastgele
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz keyifli zaman geçirmeniz dileği ile.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin ailesine hoş geldiniz.
İmza ayarlarını yaparsanız hitap ta yanlışlık yapmayız. Keyif alacağınızdan eminim. Saygılar.
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldin keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Üstad
|
![]() Aramıza hoş geldin kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz,biraz daha sizi tanıyabilirmiyiz?
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Selam arkadaşlar hepinize rast gelsin... | martıı | Tanışma | 2 | 03-01-2011 08:18 |
hocakalin balikci kardeslerim rast gele | yorgunbalikci | Tanışma | 2 | 19-11-2010 18:30 |
avcı kim? | cumhur | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 02-12-2007 14:56 |
selam aylar sonra rast gelsin | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 24-11-2007 13:27 |
Avcı | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 26-01-2006 21:30 |