|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaslar bilgisarayi yeni öyreniyorum forumlarida bilmiyorum heryeride karistiriyorum ama olmuyor en iyisiüyelikten cekileyim sizleride meskul etmiyeyim güzel bir site ama iyice öyrenmek lazim selamlar.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bizi meşgul etmen konusunda yanılıyorsun.Hem yılıp kaçmak balıkçı adama yakışmaz.Bence mücedeleye devam derim.
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Meşgul etmek de ne demek başımızın üzerinde yeriniz var.
Kaçmakla kurtulamazsınız. Takıldığınız yerleride Biz'lere sorabilirsiniz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selam aylar sonra rast gelsin | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 24-11-2007 13:27 |
YaŞli BalikÇi | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2006 11:59 |
Hoşgeldin Balikçi | aserkansatı | Tanışma | 4 | 20-11-2005 07:14 |
Balikçi Barinaklari Yönetmeliği | Anıl ÜNALAN | Resmi Avcılık Duyuruları | 9 | 08-11-2005 17:17 |