|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kaşığı bu hael getirenlerde var [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] salihli demir köprüde avlana arkadaşlara manisalı öner kardeşler varmı böyle kaşığa atlayan canavarlar Bu mesaj en son " 30-06-2011 " tarihinde saat 21:36 itibariyle leanardo30 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Bu sizin elinizdeki balık (bıyılkı balığı) genelde her yeme gelirler özellikle (ekmek ve solucan) Manisa soma ilçesinde aynı sizin fota çektirdiğiniz yere benzeyen sevinçler barajı var orada bol miktarda var sazandan çok daha sert bir balıktır... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ne yapalım arkadaşım bismillah yeni geldik forumu yeni tanıyacaz ayarlarız ok teşekürler ben sizi takip ediyorum 1 senedir takılayım bi dedim çok mücadeleci balık bu kaşıkla süper oluyor ben büyüklerin peşindeyim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yanlız eti sazana göre çok daha kılçıklıdır ama ettide lezzetlidir ama... ![]() İnşallah peşimde koştuğun ve arzuladığın irilikte balıkları yakalarsın,biz yıllar önce 6-7 kiloluğunu çekmiştik tabiyki suya girdeden çıkaramadık kenara... ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
eğer bu bıyıklı kaşığa geliyorsa yaşadık derim.gerçekten bıyıklımı?
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tabi öner kardeş çıkaramadığım balıklarda oldu tutugunda zapdolmuyor bu balık
geçen sene salihli demir köprüye bi kez bizde gelmiştik güzel yerlerde avlanıyorsunuz bizim buralarda yok öyle yerler
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() evet yarışma oldu haberin varmı bilmiyrum ama bana çok yakın ora ben gitmiyorum
2 ton civarı yakalandı ordan israil
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() tebrikler yakışıklı balıkmış,etinin lezzetli olduğunu söylerler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Canavar bular beni izlemeye devam edelim | leanardo30 | TATLI SU AVI | 10 | 08-07-2011 08:40 |
Samsundan benide aranıza alırmısınız? | blueseaa | Tanışma | 10 | 31-07-2010 00:11 |
Merhabalar.. Benide aranıza alırmısınız.. | Nevzat TÜRKOĞLU | Tanışma | 12 | 14-10-2009 20:08 |
Benide kabul ederseniz sevinirim | selçukdinç | Tanışma | 5 | 30-09-2008 20:45 |
sezonun ilk İspendekleri.. | varior | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 04-07-2007 13:56 |