|
![]() |
#1 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() S.a üstadlarım abilerim hepinize rast gelsin hazır beden alıyorm her koptugunda buda bana pahalıya maal oluyo ama beden hazırlamasını bilmiyrum ignelerimi 0,35 misinaya baglıcam ama baglamayı beden hazırlamayı bilmiyrum :s bana yardımcı olursanız sevinirim Teşekürler.....
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne tür bir yardım istiyorsun mert abi
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mert forumda aradığın herşey var istersen düğümler bölümüne bir bak.....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert düğümlerde bütün misina ve iğne bağlama yöntemleri var.Eğer olmazsa sana tekraryardımcı olurum.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Uğraşmak zor geliyorsa Avmarketi.com da aksesuar bölümünde iğne bağlama makinesi var .Fiyatı 54TL bütçen el veriyorsa ondan edinebilirsin.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Miço ![]()
|
![]() mısınadan iğneye fırdöndüye kurşununa vs vs kadar el emeği her zaman daha zevkli bence
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bedeni aldığın yerdekilerden rica etsen sana iğnenin bağlanmasını ve beden yapımını gösterirlerdi sarı çocuk. bu gibi konularda sanaldan yardımcı olabilmek çok zor. onun için görerek ve yaparak öğrenmen gerekiyor.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tesekkür ederim üstadım evde monitörüm bozldu o yüzden sayfad a aktiff olamıyorm .s ama er yada geç ögrenicem bunu :d
![]() |
![]() |
#9 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Ve Artık ögrendim kendi bedenimi kendimn yapıyorum sadece fırdöndü baglamasını ve müsüna ek yapmasını bilmiyorum
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
El yapımı basit kaşık hazırlama tekniği | xnode | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 9 | 07-10-2011 07:17 |
Hazır iğne beden kataloğu | Doğan ÖZCAN | İğnelerle İlgili Herşey | 22 | 10-03-2011 10:15 |
El yapımı suni yaprak yem hazırlama | xnode | Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar | 4 | 10-07-2008 20:32 |
Beden ve Köstek | Çağatay | Düğümler | 13 | 03-03-2008 11:27 |