![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhabalar Rastgelsin Ailesi;
Sizler iğne bedenlerinizi nasıl hazırlıyorsunuz bilmiyorum ama ben genelde evde sakin bir anda açarım takım çantamı alırım iğnelerimi misinamı başlarım iğne takımlarımı hazırlamaya ... Hazırladığım takımlarımı nerede mi saklıyorum isterseniz buyrun izleyin....
Küçük bir fotoğraf albümünü iğne bedenlerini sakladığım bir kataloğa dönüştürdüm böylelikle avlağa varır varmaz .... Ordaki avlağın durumu ve yerine göre istediğim takımı bir kurşunu hemen altına takıverip direk sallıyorum... Hani oldu ki az sonra takıldı ve kopuverdi.... Hiç sorun değil nasıl olsa kataloğumu her zaman dolu tutuyorum... Bazen yer mekan zorluyor bazen ışığını yeterli olmuyor... inanın çok işe yarıyor.... Sağlıkla kalın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() DOĞAN ÖZCAN 1981 A Rh (+) MERZİFON / AMASYA ![]() Bu mesaj en son " 14-10-2009 " tarihinde saat 09:57 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Video link i düzenlendi. |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() doğan çok güzel bir paylaşım
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aynı yöntemi bende kullanıyorum çok kullanışlı. Hem evde boş vaktimi değerlendirmiş hem kafamı dağıtmış hemde av için hazırlık yapmış oluyor insan.
Bu arada şu mesaja bi bakın ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Kardeşim emeğine sağlık harika bir paylaşım..
Pratik ve kolay.. İşte yaratıcılık... Tıpkı takım sandığında olduğun gibi.. Bundan böyle takımının içerisine birde album yerleştireceğiz.. Teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrıkler doğan cok guzel olmus ben takımları genelde karton mukavvalara sarardım ama mısına gam yapr kıvrık kıvrık olurdu bu yontem cok ısıme yarayacak tesekkurler elıne sağlık
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Kardeşim süpersin
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() doğan teşekkürler kardeşim yararlı bir paylaşım olmuş...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Doğan kardeşim, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğan Bu gün aklımdan geçtin
![]() Doğan yaptığı saçakları saklamak için güzel bir fikir sunmuştu neydi o derken konu açtığın aklıma geldi yavaş yavaş güzel günlere az kaldı biraz çalışmanın zamanı geldi yarın arkadaşım olan foto Nil'e giderim artık ben... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
teşekkürler öner abim...şimdiye dek birlikte ava gittiğim arkadaşlarım bu iğne bedenlerini saklama tekniğini çok beğendiler.... ama gerçekten işe yarıyor evde akşam boş vaktim olduğu zaman tv izlerken oturup yapıyorum ... böylelikle av esnasında bana faydası oluyor...kopan bedenin yerine hemen katalogdan bir tane yenisini çıkarıp fırdonduye takıyorum.... şurda az bir zaman kaldı ondan sonrasınıda ALLAH kısmet eylesin diyelim abicim....sağlıkla kal
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İğne kataloğu | mufi | Olta Nedir? | 18 | 07-11-2011 09:04 |
hazır satılan kokuyla balık avı | isk_ender | TATLI SU AVI | 10 | 28-05-2008 22:11 |
Beden ve Köstek | Çağatay | Düğümler | 13 | 03-03-2008 11:27 |
Rastgelsin Seyehat Turizm ve Otelcilik Nakliyat Hazır Yemek A.Ş | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 17 | 10-02-2006 04:40 |