|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||
Kaptan
|
![]() Öner abi helal olsun vallaha..
Biz İzmirde duralım sen TAaaa Manisadan gel Balığı kap.. Güzel bir av günü geçirmiş olan tüm katılımcıları kutlar, Sonraki avlarınızdada başarılar dilerim. Nasibiniz bol olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hasan abi Öner abi ve tekrar Hasan abi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() iki hasan ustayı yakalamışsın tabiki paşalar,mırmırlar gelecek.dostluğunuz baki iğneleriniz keskin olsun.herdaim rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hepinizi yürekten kutlarım gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sanki beni bilmiyosun beni sevenlerle herzaman vakit bulur bulmaz nereye olursa olsun geleceğimi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilmem anlatabildimmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Muammer Gargun(mami) 1984 Üçyol/İzmir ARH(+) Bu mesaj en son " 07-03-2011 " tarihinde saat 14:34 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() sabah ilk gelişiniz anında oltaları yemliyordum ![]() ![]() ![]() seninle sohbet etmek senin gibi balık tutmayıda balıkçılık kurallarını iyi bilen biriyle aynı merayı paylaşmak herzaman güzel olur. ![]() sana bırktığım yemlerle üç mırmır yakalaman beni çok sevindirdi keşke üç deyilde otuz üç tutsaydın. ![]() muammer kardeşim şapka ve tişörtler gelsin hele sana burdan söz seve seve veririm. ![]() ![]() ayrıcada ben çok sevinirim. ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ben hiç bir zaman menfaat veya çıkar amaçlı kimseye ne sokuldum nede balığa gittim. ![]() ![]() gittiğimdede yanımdaki arkadaşlarımın benden daha iyi balık tutması veya rahat etmesi için gerektiğinde kendime ait olan eşyalarımıda onlarla paylaşırım. ![]() ne diyelim abi kimisi öyle yer öğrenmeye veya çıkar olsun diye takılır ama bu takılmalar uzun sürmez ![]() ![]() on tane Hasan BALIKÇI yokki kim gelmek istiyorsa buyurur gelir.herkesle aynı anda ayrı yerlerde olamamki . ![]() ![]() Bu mesaj en son " 07-03-2011 " tarihinde saat 14:41 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Önerim kutluyorum günün güzelliği resimlerden belli Hasan varsa zaten paşa
mutlaka oluyor mırmır da kallaviymiş
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ülkemde Güzel Şeyler de Oluyor! | Adem VARDARCIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 8 | 12-02-2012 12:49 |
Turna başka tanımam | daimin | Tanışma | 3 | 07-03-2011 09:18 |
Ülkemde daha da Güzel Şeyler Oluyor ! | Adem VARDARCIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 20-01-2011 16:56 |
bunlar başka balık | turna | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 11 | 18-02-2009 09:12 |
benden başka yapana rastlamadım... | aganta borina borinata | Balık Yemekleri | 7 | 03-01-2007 13:25 |