|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aksiyonu yüksek bir amerikan filmini izlemiş gibi oldum. muhteşem balık fotoları ile süslenmiş olması ayrı bir haz yaşattı gözümüzün pası silindi rapor için teşekkürler. afiyet şeker olsun.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Su iner yokuşlardan , Hep basamak basamak,
Benimse alın yazım, Yokuşlarda susamak. Necip Fazıl Kısakürek Çile,mi,. Evet. Yükün altına girmek.Katlanabilmek,Özellikleri kaldırabilmek.Uğraşa girmek,,.Balık avında ki çile ise, hatları yumuşatarak söylendiğinde '' Tatlı Çile ''. Bile bile güzel hobilerimiz uğruna ne güzellikler yaşanıyor. Binlerce çiçeklerdeki polen ve nektarın süreç sonucunda harika bir tada bala dönüşümü gibi,. Sayın Kardeşlerim Çağatay Bey, ve İshak Bey, Kutlarım sizleri. İlyas Çaylı
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler çok kaliteli bir av olmuş süper anlatım ve görüntüller devamını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yumurtalı levreği almak sirkülere uymasına rağmen ne kadar doğrudur.evet sirkülerle ilgili bir problem yok,1 kişinin alması kötü sonuçlara yol açmaz.profosyenel balıkçılar zaten bitiriyor bunların farkındayım ama küçük kardeşlerimizde davranış değişikliği olması adına yumurtalı balığın alınmasını doğru bulmuyorum.1 balığı bu mevsimde yakalamak ,3-5 yıl sonraki belki 10 belki 1000 balığı yakalamakla eşdeğerdir diye düşünüyorum.
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Levrekler çok güzel maşallah. Ben bunları yakalayamalı çok oldu inş. bu sene oltama denk gelirler.
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili İlyas abi, yorumun için teşekkür ediyorum.
Bugüne kadar kıyı avcılığı denilince hep çupra gelirdi aklıma. Göçmen kuşlar gibi baharla kıyılara düşer, sonbaharla ayrılırdım. Mis gibi ılık ya da sıcak havalarda keyifli avcılıktı bu yaptığım. İshak abinin yıllardır ısrarları sonucu ilk kez bu yıl denedim levrek avcılığını. Evet zormuş, soğuğa ve sert esen rüzgara dayanmak gerekiyormuş, senin de dediğin gibi çile imiş. Ama mükafatı da güzel oluyormuş. Zehir bir kere girdi artık damara, bundan sonra işim zor. ![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Üstad
|
![]() Çağatay kardeşim anlatımınız harika hava soğukta olsa ortam süper.Zaten biz amatörler kurtlarımız büyüdümü ne soğuk dinleriz ne yağmur.Kendimizi bir anda deniz kenarında veya ortasında buluveririz.
Bu güzel paylaşım için teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
VİP ![]()
|
![]() Üstadlar bir araya gelirse başka ne olabilirki tabiki denizde levrek kalmaz tüm ekibi cani gönülden kutlarım.Süper bir paylaşım teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni yılın ilk paşası | CEMAKO | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 30-03-2012 22:08 |
yeni yılın ilk misafirleri | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 14-01-2011 07:44 |
03.09.06 sasi ile levrekler. | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 05-09-2006 20:08 |
Etobur Levrekler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-12-2005 07:36 |