|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Arkadaşlar öncelikle yeni yılımız hepimize öncelikle Sağlık, Mutluluk, Huzur, Neşe, Bereketli ve Helal Kazançlar ve Güzellikler versin inşallah.
Bu avımı 01.01.2012 saat: 16:00 – 18:00 arasında gerçekleştirdim. Kullanılan Sahte : Pelican Propan Değişebilir Gagalı Suni Balık 125 mm 66 renk kodlu Kullanılan Misina : 0,20 kalınlığında ip misina Kullanılan Kamış : 210 cm 40 gram atarlı spro kamış Makine : Ryobi Kobe 30’luk makine Rüzgar : 5 – 7 knot Hava : Çok Bulutlu Saat:17:15 civarında kıyıya yaklaşık 10 metre kala sahteye atladı mücadele yaklaşık olarak 5 dakika sürdü misinanın ip olması sebebi ile kopma ihtimali korkusu olamadan kıyıya aldım mücadelesi inanın çok güzel oldu. Bu duyguyu tatmamış olan tüm amatör balıkçı arkadaşlarımıza nasib olur inşallah. Benim yeni yılımın ilk hediyesi beni çok mutlu etti Şükürler olsun Rabbime ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem kardeşim çok güzel yeni yıl hediyesi hele 5 kadikalık o haz anlatılmamaz ancak kaç kg yazmamışsın inşallah 2012 senin için daha güzel avlar dileği ile
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem tebrikler,yeni yıl hediyen müthiş olmuş devamını diliyorum.Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yeni yılda bol balıkların ve keyifli avların olsun. Avlak hakkında bir ipucu versen...
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Cem eline sağlık,yeni yıl hediyen çok güzel görünüyor..paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yeni yılın ilk balığının paylaşımı da senden geldi Cem abicim
![]() Daha irilerini hakediyorsun ![]() Görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() maşallahhh tüm sene boyunca aksatmaksızın balık avındn boş dönmemek nasip olur inşalahh..rastgele usta
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem tebrikler.
... Hey maşallah paşaların paşası mübarek. Vallahi yeni yıl hediyesi vermiş cömert deniz size. Rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cem;
seni kutlarım..helal olsun..işi bitirdin...Yeni yıla hızla ve bereketinle girdin...devamını dilerim...Haydi Rastgelsin....
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Cem bu güzel paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Paşası | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 29 | 19-05-2011 20:54 |
yeni yılın ilk misafirleri | karagöz | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 14-01-2011 07:44 |
Bodrum Paşası | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 14 | 09-03-2010 09:37 |
Yılın avı | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 7 | 10-04-2007 07:21 |