|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Yunuscan,
konu ile ilgili daha öncede belirttiğim gibi bir arkadaşa sordum, bundan bir ay önce arkadaşın komşusunun oğlu "internet yolu" ile aradığın cins köpekten bir tane edinmiş ancak babası evde yaşamasına izin vermediğinden verecek yer aramış ve bir arkadaşına emanet etmiş.. biraz geciktik anlaşılan.. yinede bakacağım bu konu ilerde kapanabilir bilmiyorum, eğer olursa sana özelden mesaj yollarım.. ![]() "komşu komşunun külüne muhtaçtır"
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili yunuscan umarım istediğine kavuşursun kardeşim. maalesef benim çevremde yok canım..
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Yunuscan, dün akşam NTV kanalında Beyazıt Öztürk'ün de sunuculuğunu yaptığı ''Biri bize anlatsın'' diye bir magazin-eğlence ağırlı program seyrettim.Bu haftanın konusu ev hayvanları idi.O programda sık sık aşağıda link adresini verdiğim site geçiyordu.Belki senin dikkatini çeker diye yolluyorum.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15 hp motor arıyorum | ertanileri | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 07-02-2010 11:06 |
Spirolino Arıyorum | Teaser | Şamandralarla İlgili Herşey | 2 | 10-02-2008 13:54 |