|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() 8,agustos.gümüldür .. arkadaşın ısrarı ile saat ögleden sonra yaka paça 14 te yola çıktık.. hasılat 2 adet kefal onlarıda ben tuttum. hayvanlar tok..
7 si akşamı kesif bir sag bacak agrısı ile 8 inde sürünerek balıga gitmek gafletinde bulundum.. halen agrım devam ediyor..(kramp) balıga gelince ,eh işte yaklaşık 30 cm boyuna 2 adet top kafa.. yem hamur.... şamandranın resmide var 1,gm lık şamandra iğnedesen Captain 1307 no,10 beden 016 ana misina 025 ![]() ve kullandıgım şamandra ile iğne ..karşılaştırma lı ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abim öncelikle tebrik ederim çok güzel av yaratmışsın.Eli boş dönmemenin şerefini yapaşamışsın ama abi en önemli olan şeyi atlamışsın sağlık.Kendine dikkat etmen gerek boşver kefaller seni tanır bekler sonra gidersin onları kucaklamaya ama önce kendine dikkat et.
Geçmiş olsun güzel abim dikkat et kendine..
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abi tebrik ederim ama dikkat et balık peşinde fazla yorma kendini sen lazımsın bize
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Muvaffak Abi güzelleri yakalamışsın yine; tebrikler
Sevgi ve Işıkla kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Muvaffak abi tebrikler.Eline koluna sağlık, ancak rahatsızlığın var ise kendini niye yoruyorsun, balıklar kaçmıyor abi kendine dikkat et, düzeldiğinde daha güzel avlar bekliyoruz.Boş sanşlar.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Miço ![]()
|
![]() tebrikler cok guzel gorunuyorlar afiyetler olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler muvaffak abi topanlar güzel geçmiş olsun abi
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() herekese teşekkürler dostlar..sabah akşam birer kas gevşetici alıyorum sizlere tavsiyem kıyıdan balık avcılgında.. deniz kenarında kaba taşların kayaların oldugu sahillerde fazla ayakta durmayın..birde 40/45 derece eğilmi su kıyıları
bacak adalesini haddinden fazla yoruyor insan beyni kendisini dengede tutmak için saatlerce kaslarına sinyal yolluyor ve bacak kasları haddinden fazla kasılıp gevşediği için kramplar oluşuyor.. bu iş benim başıma çok geldi.. tekrar teşekkürler |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() canım abim tebrikler..maşallahı var kefallerin inşallah bereketide giderek artar..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
11.ekim gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 03-11-2007 01:13 |
11-12 Agustos Hasan Ustad İle Zeytinler'de | Samet Eryavuz | FOTOĞRAFLARIMIZ | 34 | 22-08-2007 20:20 |
12,06, gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 13 | 13-06-2007 12:11 |
7 haziran Gümüldür. | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 21 | 08-06-2007 19:20 |
14 mayıs Gümüldür | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 15-05-2007 06:28 |