|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Arkadaşlar bugün kü hasılat Gümüldür denizatı n dan 3 adet kefal..25/30 cm arası..sistem benim tek iğne çift şamandra
..resim yok kusura bakılmasın balıklar eve gelmeden yolda komşuya gitti... arkadaşımla gittim ..onda bir şey yok... aslında hava sabah ki gibi denizden hafif esinti şeklinde devam etseydi sayı artardı..ama aniden karadan esmaye başlayınca kefaller kayboldu /sırra kadem..zaten geç te gitmiştim ..10,30 gibi orada olduk..orada bir de yağmur da yedik.. rüzgarın sertliği ve olumsuz etkisi ile eve erken döndük.. kolay gelsin. ''sevmek keman çalmak gibidir beceremiyen kötü sesler çıkartır'' |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Muvaffak abicim yağmur+rüzgaz işini bozsada sen yine ne yapıp ne edip nevaleyi toparlamışsın tebrikler.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() vay canım abim benim gene tutamadın kendini demi..mübarek hastalığın sıtması bir tuttumu ilacı almadan yatışmıyoo
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eh nede olsa 3 ad kurtlar dökülmüş,çuval doldurmak yok.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abim sana hava şartları sökmez, doğrultmuşsun nevaleyi yine helal sana
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel abim ellerine sağlık. aman hava limoni kendine dikkat et.
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi maşallah hava muhalefetine karşı dimdik direniyorsun balık yakalayacağım diye
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Organizatör
|
![]() way be mufi helal olsun sana....
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() hayırlısı ulsun mufi ustam cok günler olucak resim koyacağın 30 cm kefal valla tam fırınlıkmış.selamlar
|
||
![]() |
![]() |
#10 | |||
Miço ![]()
|
![]() abi tebrikler... rastgelsin
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13-14 Haziran - Gerence | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 4 | 27-10-2009 12:35 |
19 haziran raporu | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 27 | 20-06-2007 17:45 |
2 haziran tanışması | igmsva | Tanışma | 19 | 05-06-2007 13:07 |
2 Haziran | balic | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 05-06-2007 07:26 |