![]() |
#11 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
bu sene Sivrice'de Uskumru şenliği olacak gibi gözüküyor. hoşçakalın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan abi öncelikle ellerine sağlık!!!
Av süper olmuş!!Balıklar muhteşem ortam süpermiş!!!Ama en çokta balıktan sonraki sofra salata muazzam ne yalan söyleyeyim tam istediğim hayat!!! Abi çok şanslısın Bizede böyle emelilik nasip etsin!!
Varolmak derin mavi sularda ![]() UFUK 1979 Bu mesaj en son " 22-04-2010 " tarihinde saat 07:10 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Bende sizlere, bol balıklı uskumru avları ve gönlünüzdeki emekliliğin gerçekleşmesini dilerim. Hoşçakalın. ![]() ![]() ![]()
Sivrice'den selamlar,sevgiler. Orhan Kucukbicmen. 1950 Istanbul-Karagumruk Sivrice,Assos,Canakkale 0 RH Negativ Bu mesaj en son " 22-04-2010 " tarihinde saat 07:10 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Sevgili Orhan Bey
İzmirde soğuklar ve denizin izin vermemesi yüzünden balığa çıkamadığımız şu günlerde inanın içimizi ısıtan bi sahlep tadında, çölde vahaya rastlamış bedevi keyfinde görüntüler. elinize emeğinize sağlık çokkkkk teşekkürler.her avınız böyle geçmesi dileğiyle. Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
sevgili kardeşim, emekliyim, fırsatı yakaladığım taktirde atlarım, 5.75 tekneme doğru açık denizlere, dünyalar benim olur, uskumrularda. ![]() ![]() ![]() çok teşekkürler, sizlerede nasip olsun. ![]() ![]() ![]()
Sivrice'den selamlar,sevgiler. Orhan Kucukbicmen. 1950 Istanbul-Karagumruk Sivrice,Assos,Canakkale 0 RH Negativ Bu mesaj en son " 22-04-2010 " tarihinde saat 07:11 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan abı.... tebrık ederım muhtesem bı av olmus emın ol kı omrune omur katar ınsanın bu yasam tarzı... balıgın bol olsun... emeklılık gunlerımı görmeyı daha cok ıstedım sımdı
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgili Okan, Bende hayalimdeki emekliliği yaşamak için, çok seneler evvel hayeller kurardım, sonra ufak, ufak, hayellerim gerçek oldu, bir tekne aldım ve tekne ile açık denizlerde balıklar tutmaya başladım, devamlı öğrendim, balık tutan kaptanlar ve ustalardanda çok bilgi ve tecrübeler edindim, Denizde olmak ve balık tutmak, benim yaşamım. ![]() ![]() ![]() inşallah sizlerede nasip olsun. hoşçakalın. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maaşşallah.nazar değmesin hocam.selamlar rastgele.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Sağol, sevgili İbrahim, Sizlerede nasip olsun. Hoşçakalın. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan abicim tebrikler... uskumruların maşşalahı var gerçekten (tabiyki sizin de)...
Kuzey egenin bereketine her zaman imrenmişimdir zaten... Çanakkale'den İsmail abimiz, Sivrice'den de siz varsınız allahtan da gözümüz gönlümüz açılıyor... Teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Uskumru avı | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 20-04-2010 20:02 |
Hollandadan Uskumru Avi | Yaban Avcisi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 02-09-2008 22:07 |
Uskumru Avım | amatör balıkçı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 21-04-2007 13:06 |
Yakomoza uskumru | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 14-08-2006 06:56 |
Uskumru Dolmasi | rüzgar2 | Balık Yemekleri | 0 | 21-12-2005 07:09 |